Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Elhagynád ezért a férjed?

Elhagynád ezért a férjed?

Figyelt kérdés

Régen minden nap volt szex, most már csak döglik az ágyban. nem, nem rondult meg a testem, ha lefekszem mellé érzem hogy ugyanúgy izgatott mint régen.

de egyszerűen elvárná hogy szájjal elégítsem ki és akkor nagy lustán viszonozza. nekem viszont ez nem elég, én szexet akarok!

amikor rá akarom venni mindig azzal jön hogy fáj a feje, fáradt. én fájó fejjel, fáradtam is szeretek szexelni.

kezd elegem lenni hogy fél éve ez megy.

már az is megfordult a fejemben hogy megunt, vagy megcsal.

bár, nincsenek titkos, külön útjai, fura üzenetek sem a mobilján(ketten használjuk mondjuk) és munka után rögtön hazajön.

2012. máj. 16. 14:36
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Aha. És akkor elvárható a nőtől, hogy egész életében emellett a férfi mellett szenvedjen, csak mert ő nem meri kimondani, hogy ennek vége? Nem lehet megbeszélni vele a dolgokat, és ezt a nőnek kötelessége tűrni, csak mert "jóban rosszban"?

A jóban rosszban akkor "érvényes", ha mindkét fél próbál javítani a kapcsolaton. A férfi próbál? Nekem úgy tűnik nem.

Ez nem olyan rossz, amit ne lehetne megoldani, ha mindkét fél szeretné.

2012. máj. 16. 20:17
 32/34 anonim ***** válasza:

én csak a fenti alapján statuálni próbáltam a válások zöme ezért van.

mert egyből az első kérdés, elhagyjam, váljak?

de a másodiknak, harmadiknak és utolsónak sem ennek kellene lennie...

2012. máj. 16. 20:31
 33/34 anonim ***** válasza:

És ha egy kicsit megpróbálnád feldobni a dolgokat az ágyban? Egy kis beöltözés (Nincs olyan, ami nagyon tetszik neki? Az én párom pl szereti az animéket, egyszer szilveszteri bulira japán iskolás lánynak öltöztem... hát, késtünk a buliról elég sokat :D), szexi fehérneműk, valami izgalmas helyen...? Bele lehet ám szürkülni, ha mindig ugyanaz van.

A fejfájás meg veszélyes lehet. Egy intő példa: pár hete történt mifelénk egy tragédia. 20 éves srác halt meg agydaganatban. Annyi tünete volt, hogy baromira fájt a feje. Az orvosok meg mindig elhajtották, hogy biztos arcüreg gyulladás, meg biztos drogokat szed. Még akkor sem voltak hajlandóak CT-t csinálni, mikor kettős látása lett meg nyomást érzett asszem a fülénél (amelyek tipikusan az agydaganat jelei), csak akkor, mikor összeesett otthon és rohamot kapott. Utána megcétézték, kimutatta a tumort, 1-2 nap múltán kómába esett és agyhalott lett, majd újabb 1-2 nap után meghalt. Mindezt kb 1 hónap leforgása alatt.

Persze senkit sem akarok ijesztgetni, csak jelzem, hogy ez is lehet az erős fejfájás oka. Adja az ég, hogy nálatok ne ez legyen :)

2012. máj. 16. 21:44
 34/34 A kérdező kommentje:

a férjemnek csináltak CT-t és nem találtak semmit. ezért gondolom hogy vagy tényleg a szemével van valami, vagy csak erre fogja. most megint megpróbáltam beszélni vele erről, de ugyanazt hajtogatta, hogy neki tényleg fáj a feje és nem velem van a baja. hát nem tudom. mondtam neki azt is, hogy nézesse meg a szemét.

aztán majd kiderül. még tudok várni valamennyit, csak kezd elegem lenni.

2012. máj. 18. 14:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!