Nem, mivel 2 havonta levágatja a haját így mindig van valami új XD viccet félretéve nem
2012. ápr. 15. 14:15
3/13 anonim válasza:
Attól függ mire gondolsz:)
Nálunk eléggé uncs már a helyzet:(Szeretem a férjem,de valami mégis hiányzik:(Pedig van egy 19 hónapos kislányunk is,de amióta megvan még rosszab a helyzet.Semmi másnak nem érzem magam csak "cselédnek".Mosok,főzök,takarítok,gyereket nevelek és ennyi.Kezdek kicsit belefáradni:(
És nálad mi a helyzet kedves kérdező?
2012. ápr. 15. 14:16
4/13 anonim válasza:
Nem.
2012. ápr. 15. 14:18
5/13 anonim válasza:
Igen, untam! Aztán jól el is váltunk, és nem bántam meg, sőt hamarabb kellett volna!
2012. ápr. 15. 14:26
6/13 anonim válasza:
nem
2012. ápr. 15. 14:30
7/13 anonim válasza:
Néha elfáradok a cselédségbe, de szeretem a férjem, nem unom. Nem tehet róla hogy sokat fáradt mert sokat dolgozik. Nem választanék mást ha újra kezdhetném, mert neki legalább van humorérzéke. Nálunk többször unja Ő mint én, de igyekszünk odafigyelni a másikra. És Te kedves kérdező? Ja, és 15 év után írom ezt.
2012. ápr. 15. 14:30
8/13 anonim válasza:
Nem unom. A gyerekek felnőttek, el szoktunk menni horgászni, együtt csináljuk a kertet, udvart, van gépe neki is, amin néha ultizik, többnyire tervrajzokat csinál. Szeretem nagyon a férjemet.
2012. ápr. 15. 14:47
9/13 anonim válasza:
Néha, de azért tegnap is rábuktam a párom nagy örömére :D
Ha több szabadidőnk lenne a 2 gyerek és a rengeteg meló mellett, akkor azért jóval elviselhetőbb lenne az élet.
A múltkor is leléptünk egy hétvégére a gyerekek nélkül, 6 év után először, elmentünk wellnessezni és az Aquaworld-be és vasárnap már majdnem szerelmesebb voltam, mint 7 éve :)
Azután eltelt pár nap, jöttek a szürke hétköznapok és mi bizony megint bepunnyadtunk, úgyhogy már tervezgetjük a következő "szökésünket" :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!