Mit adjak 5 hónapos babámnak, ha eszik már krumplit, répát, sütőtököt, almát, barackot, banánt? Mik a következő főzelékek és hogy készítsem el? Gyümölcsök? Napi 3 szopi van a főzelék, gyümi mellett.
A céklát nyugodtan adhatod burgonyával, almával, rizzsel pépesítve.
A gesztenyéhez szintén megy a burgonya, alma.
Később -ha már husit is adsz- akkor gesztenyét husival almával... Sőt, ilyen bébiétel létezik is.
Céklásról én még nem hallottam.
A gesztenyét meghámozva megfőzöd és már turmixolhatod is (ja, a barna héj ne maradjon rajta).
A céklát meg ugyan úgy mint a burgonyát....
Sárgabarack, szőlő, mangó, szilva (ebből is van bébiétel.lányom utálja). Az elsőt már csak bébiételben találod szerintem. Szőlős is van...
A hipp spenót-burgonyában nincs kukorica. De azt magad is tudsz készíteni.
Ja, zölddbabos nincs is---legalábbis én nem tudok róla.
Én még nem adnék neki.
Szia! nem értek egyet azzal a válaszolóval aki azt tanácsolta nézd meg milyen bébiétel van. Ne ért a nevem!
Van itt egy nagyon hasznos kis táblázat. Én ezt használom, ez alapján főzök a babának aki 8 hónapos.
A védőnőd is csókoltatom. A spenót 8 hónapos kortól, a zöldbab 11 hónapos kortól bevezethető.
Dietetikus anyuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!