Te elhagynád a férjed emiatt?
hát ez így nem fog menni, az biztos. és igen, nekem ez válóok lenne, főleg a hazugságok miatt.
amúgy mit dolgozik? hogy oszlanak meg a bevételek?
Ezt igazából vele kellene megbeszélned. Erős "túlzásnak" tartom, hogy az édességre költekezés miatt hagyd el a férjed.
Nyilván nem a legszerencsésebb, ha tudomást sem akar venni a problémákról (gondolom van nektek, a szükségből adódóan), így lehet, hogy fel kellene nyitnod a szemeit.
Nem tudom milyen a kapcsolatotok, milyen volt a terhesség előtt. Nem tudom, hogy miben állapodtatok meg, ami a közös kasszát illeti, de azt tudom, hogy van egy 6 hónapos gyermeketek, akit se te, se az apja nem rángathat.
Lehet, hogy egyszerűbb neked az elköltözés és az "új" élet kezdése, de nem csak neked van jogod ahhoz a gyermekhez.
Amikor egy ember gyermeket vállal, akkor le mond jó pár pluszról, kényelemről. Ilyenkor nincs az, hogy alszom reggel 10-11-ig ..
Az a baj, amit én az írásodból látok, hogy neked semmi kikapcsolódásod nincs, a párod a (nektek már) "luxus cikkekben" öli ki a mindennapjait.
Ki kellene kapcsolódnotok és átbeszélnetek az anyagi oldalát az életnek.
Ha többszöri megbeszélés ellenére sem fogja fel, hogy a gyerektől veszi el, akkor igen.
Amit még kipróbálhattok: legyen egy fix kerete, amit elkölthet minden hónapban magára. Nálunk én vagyok a költekezősebb, működik. Az első pár hónapban 1-2 hét alatt elfogyott a pénzem, de most más nagyon okosan megtanultam beosztani.
Ó, én is pont ugyanebben a cipőben járok... Ezek szerint nem csak az én fejemben létezik a probléma.
Amúgy erősen gondolkodom rajta, hogy lépni. Csak per pill egyedül sem lenne jobb a helyzet, csak ha már újra dolgoznék. Ő meg nem hiszem, hogy változni fog, addig meg valahogy csak túléljük :(. Átérzem a helyzeted, még ha okosabbat nem is tudok mondani.
Minden pénzt lead nekem,hogy osszaM be,de én így nem tudom.Sok a hitel,nagy a rezsi,bármit mondok neki,süket fülekre talál.
Mondtam neki,adjuk be a kocsit egy kereskedésbe,fizessük ki a hitelt belőle,de ezt sem akarja,mert az az övé.Ő nem tud lemondani semmiről.Én meg már nem tudok miről.Tényleg toljam el a csekkeket,hogy ő mindennap vehessen egy doboz cigit???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!