Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Te elhagynád a férjed emiatt?

Te elhagynád a férjed emiatt?

Figyelt kérdés
Régebben nagyon jó anyagi körülmények között éltünk,jutott mindenre.Most viszont szűkösen élünk.6 hónapja született meg a gyerekünk,és a férjem mintha nem fogná fel mennyibe kerül is a pelenka,tápszer,törlő,kaja stb.Ő ugyanúgy szívja a cigit,veszi a drága üdítőt,édességet.Vegye...de ne számolatlanul.Havi 30-40.000 elmegy ezekre,és ő nem fogja fel,hogy ez mennyi pénz.Állandóan hazudik,elsunnyogja a pénzt,és elvárná,hogy a csekkeket majd fizessem be inkább egy hónappal később,de neki az égvilágon semmiről se keljen lemondania.Komolyan ott tartok,ha elhagynám még jobban is élnénk lassan,mint vele.Igazából csak véleményekre lennék kiváncsi!
2012. márc. 17. 21:50
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 Bence_ ***** válasza:
79%

Ő mennyire akarta ezt a gyereket?

Vagy csak belement?

B.

2012. márc. 17. 22:52
 32/63 anonim ***** válasza:
71%
Ha megcsalt, akkor nem szeret. Aki megcsalja a párját az nem szereti. Legfeljebb a kényelmet, s az ingyen rabszolgát, ingyen ágymelegítőt, s a kényelmet. De nem a párját. :(
2012. márc. 17. 23:08
 33/63 A kérdező kommentje:

Nagyon akarta a kicsit,és imádja.

Nem mentegetni akarom,de akkor nagyon rossz volt a kapcsolatunk.

2012. márc. 17. 23:09
 34/63 Bence_ ***** válasza:
77%

Ő hogy látja a ti kapcsolatotokat?

Szerinte van e most gond, ha van mi az?

Vagy csak te vagy ki a gyerek miatt?

B.

2012. márc. 17. 23:22
 35/63 Bzsozso válasza:
39%
Gondolom, nem csak a gyerek miatt házasodtatok össze. Volt oka is, például, hogy nagyon szeretitek egymást. Ha így van, akkor jusson eszedbe, hogy azt fogadtad, "jóban és rosszban" mellette maradsz. Szerintem ez nem lehet váló ok! Találjatok megoldást. Indulj ki abból, hogy egy harmadik személy rendesen felborítja az életeteket, és ezt a válltozást nemigen tudja feldolgozni a férjed. Mostantól semmi nem úgy van ahogy eddig volt. Egy férfinak, ez nagy törés. Talán idő kell még neki. A dohányzás, szenvedély! Nagy akaraterő kell, hogy lemondjunk róla. Nem kis dolog. De szerintem igaz ez a cukros üdítőkre is, vagy az édességre. A gyermekét nagyon szereti és előbb utóbb belátja majd, ez így nem jó. Változtatnia kell. Inkább szépszóval próbáld jobb belátásra bírni, mint haraggal. Tartsd szem előtt, hogy ő ha kis mértékben is, de szenvedélybeteg.
2012. márc. 18. 01:33
 36/63 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem mielőtt elhagyod, számold ki neki, hogy mi lenne anyagilag, ha elmentek:

- ugyanúgy fizetni kell a vizet, a gázt, a villanyt a lakásban, a lakáshitel esetleg autóhitelt, közös költséget, de:

- kiesik a te GYED-ed, a családi pótlék, nem kap családi adókedvezményt,

- fizetnie kell a fizetése 20%-át gyerektartás címén nektek,

- vehet valahol drága pénzen ebédjegyet, mert a kutya sem főz rá,

- plusz az összes házimunka rámarad.

Érzelmileg:

- a gyereket pedig 2 éves koráig nem viheti el, csak látogathatja,

- utána is csak 2 hetente a hétvégén láthatja a kicsit.

Ezzel szemben egy kis lemondással rendezhetné a helyzetet. Ha így sem változik, akkor tényleg hagyd a csodába...

2012. márc. 18. 15:38
 37/63 anonim ***** válasza:
91%
#36, nagyon okosat írt!!!
2012. márc. 18. 19:53
 38/63 A kérdező kommentje:
sissy77-ez szuper jó,nagyon köszi.Legközelebb ha vita lesz,elé tolom szépen egy papírra levezetve.
2012. márc. 18. 20:24
 39/63 anonim ***** válasza:
94%
Aztán írjál ám, kíváncsi vagyok a végére! Amúgy a legelső voltam, és most azok tükrében, amiket leírtál főleg úgy gondolom, ha záros határidőn belül nem változtat, akkor kalap-kabát.. Legalábbis nálam így lenne. Szerintem ez már az önzőségnek az a foka, amikor a gyerektől veszi el...
2012. márc. 18. 21:24
 40/63 A kérdező kommentje:
Rendben majd írok!
2012. márc. 19. 10:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!