Te elhagynád a férjed emiatt?
Nekem nincs hitelem neki van,ami ebben a hónapban már nem lesz befizetve (kocsi) mert nem tudok mit csinálni már,de már nem is érdekel,vigye a bank lesz@rom.Napok alatt 10.000-et elköltött cigire,meg ilyesmikre,innentől kezdve lányok,én nem tudok mit csinálni!!!Pláne úgy,hogy előtte 5-ször a szájába rágtam,hogy ha befizetjük a csekkeket,és csapunk egy bevásárlást akkor kb. 40.000 marad.Ennyi marad kenyérre,tejre,cigire,tankolásra,pelusra,váratlan kiadásokra...
Teljesen bele vagyok fáradva,és megszületett a döntés,elhagyom!!!Nem tudok egy ilyen önző ember mellett élni,aki egyszerűen semmiféle kompromisszumra nem hajlandó.Persze nem most megyek el,igaza van itt annak aki fentebb írta,ez üres vagdalkozás lenne,gyedet kapok,de az nekem nem elég,akkor fogok lelépni,ha már biztonsággal megtehetem,addig pedig szenvedek,de a gyerekemért ezt kell tennem.Sosem gondoltam,hogy ilyen helyzetbe kerülhetek,pont én,de mindegy.Köszönöm a megértéseteket,és a tanácsaitokat!
Szia!
8 hónapos... igen,azon vagyok,hogy minél többet félrerakjam ami elég nehéz,azért is mert így nekem is hazudnom kell,ezt pedig utálom.
Már mondtam neki,hogy elhagyom,több ultimátumot is kapott,de tojik rá.Feltehetőleg azt gondolja,úgysem merném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!