Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Te elhagynád a férjed emiatt?

Te elhagynád a férjed emiatt?

Figyelt kérdés
Régebben nagyon jó anyagi körülmények között éltünk,jutott mindenre.Most viszont szűkösen élünk.6 hónapja született meg a gyerekünk,és a férjem mintha nem fogná fel mennyibe kerül is a pelenka,tápszer,törlő,kaja stb.Ő ugyanúgy szívja a cigit,veszi a drága üdítőt,édességet.Vegye...de ne számolatlanul.Havi 30-40.000 elmegy ezekre,és ő nem fogja fel,hogy ez mennyi pénz.Állandóan hazudik,elsunnyogja a pénzt,és elvárná,hogy a csekkeket majd fizessem be inkább egy hónappal később,de neki az égvilágon semmiről se keljen lemondania.Komolyan ott tartok,ha elhagynám még jobban is élnénk lassan,mint vele.Igazából csak véleményekre lennék kiváncsi!
2012. márc. 17. 21:50
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
7%
Egyébként gyeden lévő anyukának fél éves babával nem lehet csak úgy vagdalkoznia hogy "itt maradsz, elhagylak, magadra maradsz", mert a férfinek is nyilvánvaló, hogy anyuka gyeden, kisbabával MÉG ROSSZABB helyzetbe kerülne, tehát csak üres fenyegetés, zsarolás, nem több. És egy házasságban ez nem jó taktika. Mármint az "elhagylak"-zsarolás. Elvégre azt a kérdező sem gondolhatja komolyan, hogy tök egyedül, gyeddel, hitellel és kisbabával jobb lesz az anyagi helyzete mint egy olyan férjjel, aki rendesen dolgozik, és édességre költ némi pénzt?? Nem is értem. Kicsit talán hiszti-szagú most nekem ez a dolog, sok gyedes anyuka kezd "intézkedni" a férje keresetével, idejével, mert besokall az otthonléttől, de valahol meg kell oldani a problémát normális keretek között......mert ez sem megoldás, hogy fenyegetőzöl, olyasmivel, ami nyilvánvalóan butaság.
2012. máj. 14. 13:44
 52/63 anonim ***** válasza:
Még azt elfelejtettem írni, hogy csekkbefizetés halogatásába bele ne menj. Ördögi kör. legközelebb se lesz több pénzetek.
2012. máj. 14. 13:47
 53/63 anonim ***** válasza:
Nagyon jó tanácsokat kaptál!Nem jöttél el tőle pár napra?Cuccolj le anyukádékhoz határozatlan ideig.Ha nem hagyod magára soha nem fogja fel.Párom a cigiért tenne meg bármit.Igaz ő tölti a cigit, és havi 6-nál nem több.Volt olyan,hogy kevés pénzünk volt és a kis csomagos dohányért elment a boltba,hát ezen jól össze is vesztünk.Azóta szerencsére nem volt ilyen,ez egy egyszeri alkalom volt.Viszont ami fizetést kap ft-ra pontosan odaadja,megbeszéljük mire mennyi jut.Ha van egy kis plusz pénz mindent megvenne nekünk.E.
2012. máj. 14. 14:48
 54/63 anonim ***** válasza:
SZerintem mindent meglehet beszélni, azért mert a férjed szereti az édességet, az még nem ok arra, hogy elhagyd föleg, hogy kisbabátok is van:) Beszéljétek meg
2012. máj. 14. 14:53
 55/63 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Az én párom is hasonló felfogású mint a kérdezőé. Halálosan önző. Ami neki kell az azonnal meglegyen, nekem meg semmi. Egész hónapban dolgozok mint egy hülye és fizetésem után pár nappal üres a pénztárcám. Nem azért mert költekezek hanem mert kifizetek minden számlát és nem marad. Aztán ha esetleg kellene nekem valami (apróságokra gondoljatok) akkor nincs, én mindenről mondjak le, de ha neki valami kell az azonnal meglesz, megveszi és kész. Szerintem sem jó ha elhagyod emiatt, mert nagyon magányos lennél és szomorú, mégiscsak szereted őt, azért vagy vele azért szültél babát, gondolom. Sajnos jó tanácsot nem tudok adni, nekem is jól jönne :)
2012. máj. 14. 16:02
 56/63 anonim ***** válasza:
Ja és a csekkfizetés elhalasztásába szerintem se menj bele, semmiképp!!!!!!!!!!!
2012. máj. 14. 16:03
 57/63 A kérdező kommentje:

Nekem nincs hitelem neki van,ami ebben a hónapban már nem lesz befizetve (kocsi) mert nem tudok mit csinálni már,de már nem is érdekel,vigye a bank lesz@rom.Napok alatt 10.000-et elköltött cigire,meg ilyesmikre,innentől kezdve lányok,én nem tudok mit csinálni!!!Pláne úgy,hogy előtte 5-ször a szájába rágtam,hogy ha befizetjük a csekkeket,és csapunk egy bevásárlást akkor kb. 40.000 marad.Ennyi marad kenyérre,tejre,cigire,tankolásra,pelusra,váratlan kiadásokra...

Teljesen bele vagyok fáradva,és megszületett a döntés,elhagyom!!!Nem tudok egy ilyen önző ember mellett élni,aki egyszerűen semmiféle kompromisszumra nem hajlandó.Persze nem most megyek el,igaza van itt annak aki fentebb írta,ez üres vagdalkozás lenne,gyedet kapok,de az nekem nem elég,akkor fogok lelépni,ha már biztonsággal megtehetem,addig pedig szenvedek,de a gyerekemért ezt kell tennem.Sosem gondoltam,hogy ilyen helyzetbe kerülhetek,pont én,de mindegy.Köszönöm a megértéseteket,és a tanácsaitokat!

2012. máj. 14. 16:18
 58/63 anonim ***** válasza:
Elég baj ha már idáig fajult a dolog, hogy elkell hangynod. Nem könyü az biztos de gondolj a babádra és mond meg a párodnak,hogy elhagyod ha nem változik. Hátha akkor rájön, hogy kellene valamit másképp csinálni:)Mekkora a gyereked?
2012. máj. 14. 16:38
 59/63 anonim ***** válasza:
Ha döntöttél és otthagyod, kezdj el félretenni, minél többet, akár apránként is.
2012. máj. 14. 16:45
 60/63 A kérdező kommentje:

Szia!

8 hónapos... igen,azon vagyok,hogy minél többet félrerakjam ami elég nehéz,azért is mert így nekem is hazudnom kell,ezt pedig utálom.

Már mondtam neki,hogy elhagyom,több ultimátumot is kapott,de tojik rá.Feltehetőleg azt gondolja,úgysem merném.

2012. máj. 14. 16:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!