Te elhagynád a férjed emiatt?
Mennyire ismerős ez a helyzet!!! Nekem is minden hónapban ideadja a pénzt aztán csináljak amit akarok. Ha valamit meg szeretnék vele beszélni,süket füleket találok. Én már azt is megkaptam hogy ő tart el engem,holott a terhességem előtt dolgoztam,most is meg van munkahelyem. De a Gyed az csak segély szerinte,nem tudom mi lesz ha csak Gyest fogok kapni. Hiába magyarázom hogy a gyed az a fizetésem után jár,nem akarja feldolgozni!
Pár hónapja megvette jó pénzért az elektromos cigit,mert azzal tuti leszokik! Addig jutott hogy 2napig szívta,utána szívta mindkettőt, totál vissza állt a hagyományosra.
Nem tudom mivel érdemeltem ezt ki?! Én is nagyon vak voltam,és szívem szerint elhagynám,de nem tudnék hova menni a gyerekkel!
Az a baj, hogy a férjed nem tisztel!
Vannak ilyen pasik, azoknak a nő=biorobot.
Azt azért hozzá kell tenni, hogy a legnagyobb tisztelet mellett is néha érthetetlenek vagytok :)
Tudom ez kölcsönös.
Ha a valóban szeretitek egymást, akkor ezen lehet változtatni.
Nézz mélyen a szemébe, s kérdezd meg, hogy ha kikapcsolják, a vizet,a villanyt, az ő önző gyengesége miatt, hogy néz a gyereke szemébe, vagy a gyámügyesek szemébe? Mert az ilyen ember egy gyáva önző kis senki!
A barátnőm elhagyta a pasiját, míg vele volt neki terhesen egy levesre jutott egy nap, persze a pasinak, piára és cigire igen. Mióta elvált, ruhákat is vesz magának, azt mondja azóta mindenre telik. Az is igaz, hogy rettenetesen nehéz egyedül nevelni a gyereket, ha nincs családod, aki segíthet.
Mindenre azt mondja:megoldjuk,meg eddig is volt valahogy,ezitán is lesz.Menne aztán kérne a szüleitől,nekem meg ég a fejem,mert többször megtette már.
Igen,van hova mennem,anyukám már biztosított róla,hogy rá számíthatok ha úgy alakul.
Gondold végig, hogy most milyen állapotban vagy. Hogy éltek.
Aztán gondolj arra, hogy külön, nyugodtan éltek.
Szerinted melyik jobb a gyereknek?
B.
Mióta vagytok együtt? Neki milyen szülői mintái vannak?
Előtted volt hosszú tartós kapcsolata?
Szeret?
B.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!