Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Te elhagynád a férjed emiatt?

Te elhagynád a férjed emiatt?

Figyelt kérdés
Régebben nagyon jó anyagi körülmények között éltünk,jutott mindenre.Most viszont szűkösen élünk.6 hónapja született meg a gyerekünk,és a férjem mintha nem fogná fel mennyibe kerül is a pelenka,tápszer,törlő,kaja stb.Ő ugyanúgy szívja a cigit,veszi a drága üdítőt,édességet.Vegye...de ne számolatlanul.Havi 30-40.000 elmegy ezekre,és ő nem fogja fel,hogy ez mennyi pénz.Állandóan hazudik,elsunnyogja a pénzt,és elvárná,hogy a csekkeket majd fizessem be inkább egy hónappal később,de neki az égvilágon semmiről se keljen lemondania.Komolyan ott tartok,ha elhagynám még jobban is élnénk lassan,mint vele.Igazából csak véleményekre lennék kiváncsi!
2012. márc. 17. 21:50
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
82%

Mennyire ismerős ez a helyzet!!! Nekem is minden hónapban ideadja a pénzt aztán csináljak amit akarok. Ha valamit meg szeretnék vele beszélni,süket füleket találok. Én már azt is megkaptam hogy ő tart el engem,holott a terhességem előtt dolgoztam,most is meg van munkahelyem. De a Gyed az csak segély szerinte,nem tudom mi lesz ha csak Gyest fogok kapni. Hiába magyarázom hogy a gyed az a fizetésem után jár,nem akarja feldolgozni!

Pár hónapja megvette jó pénzért az elektromos cigit,mert azzal tuti leszokik! Addig jutott hogy 2napig szívta,utána szívta mindkettőt, totál vissza állt a hagyományosra.

Nem tudom mivel érdemeltem ezt ki?! Én is nagyon vak voltam,és szívem szerint elhagynám,de nem tudnék hova menni a gyerekkel!

2012. márc. 17. 22:23
 22/63 anonim ***** válasza:
21es vagyok. Én is megkaptam a lányom még alig volt 2hónapos hogy menjek vissza dolgozni,majd az anyja vigyáz rá.
2012. márc. 17. 22:27
 23/63 Bence_ ***** válasza:

Az a baj, hogy a férjed nem tisztel!

Vannak ilyen pasik, azoknak a nő=biorobot.

Azt azért hozzá kell tenni, hogy a legnagyobb tisztelet mellett is néha érthetetlenek vagytok :)

Tudom ez kölcsönös.

Ha a valóban szeretitek egymást, akkor ezen lehet változtatni.

2012. márc. 17. 22:29
 24/63 A kérdező kommentje:
Igen,nem tisztel,ez tény,nekem is most esett le.De már annyira el vagyok keseredve,hogy leültem,végigvezettem neki 100-szor,megmutattam a füzetemet (van bevétel-kiadás napló) már veszekedtem,kiabáltam,fenyegetőztem,gondolom már nem is vesz komolyan,azt hisz,úgyse hagynám el.Én meg rettegek,mert meglennénk a pénze nélkül,de nem akarom a gyerekem csonka családban nevelni,a szívem szakad meg ha belegondolok abba,hogy elvált szülők gyereke legyen.De mit csinálhatnék???Bármit mondok,ajánlok,nem jó!
2012. márc. 17. 22:33
 25/63 anonim ***** válasza:
83%
Állj neki összepakolni. Pár napra el tudsz menni valahová?
2012. márc. 17. 22:36
 26/63 anonim ***** válasza:
86%

Nézz mélyen a szemébe, s kérdezd meg, hogy ha kikapcsolják, a vizet,a villanyt, az ő önző gyengesége miatt, hogy néz a gyereke szemébe, vagy a gyámügyesek szemébe? Mert az ilyen ember egy gyáva önző kis senki!

A barátnőm elhagyta a pasiját, míg vele volt neki terhesen egy levesre jutott egy nap, persze a pasinak, piára és cigire igen. Mióta elvált, ruhákat is vesz magának, azt mondja azóta mindenre telik. Az is igaz, hogy rettenetesen nehéz egyedül nevelni a gyereket, ha nincs családod, aki segíthet.

2012. márc. 17. 22:38
 27/63 A kérdező kommentje:

Mindenre azt mondja:megoldjuk,meg eddig is volt valahogy,ezitán is lesz.Menne aztán kérne a szüleitől,nekem meg ég a fejem,mert többször megtette már.

Igen,van hova mennem,anyukám már biztosított róla,hogy rá számíthatok ha úgy alakul.

2012. márc. 17. 22:40
 28/63 Bence_ ***** válasza:
100%

Gondold végig, hogy most milyen állapotban vagy. Hogy éltek.

Aztán gondolj arra, hogy külön, nyugodtan éltek.

Szerinted melyik jobb a gyereknek?

B.

2012. márc. 17. 22:42
 29/63 Bence_ ***** válasza:
100%

Mióta vagytok együtt? Neki milyen szülői mintái vannak?

Előtted volt hosszú tartós kapcsolata?

Szeret?

B.

2012. márc. 17. 22:44
 30/63 A kérdező kommentje:
7 éve.Azt mondja szeret.Nem volt komolyabb kapcsolata,nagy nőfaló volt,ágyról-ágyra járt,egyszer már meg is csalt régebben (egyről tudok legalábbis,azt megbocsátottam)
2012. márc. 17. 22:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!