Régebben nagyon jó anyagi körülmények között éltünk,jutott mindenre.Most viszont szűkösen élünk.6 hónapja született meg a gyerekünk,és a férjem mintha nem fogná fel mennyibe kerül is a pelenka,tápszer,törlő,kaja stb.Ő ugyanúgy szívja a cigit,veszi a drága üdítőt,édességet.Vegye...de ne számolatlanul.Havi 30-40.000 elmegy ezekre,és ő nem fogja fel,hogy ez mennyi pénz.Állandóan hazudik,elsunnyogja a pénzt,és elvárná,hogy a csekkeket majd fizessem be inkább egy hónappal később,de neki az égvilágon semmiről se keljen lemondania.Komolyan ott tartok,ha elhagynám még jobban is élnénk lassan,mint vele.Igazából csak véleményekre lennék kiváncsi!
"ha elhagynám még jobban is élnénk lassan,mint vele"
- jaj, ne! pénzed lehet hogy több lenne, de nem lenne társad, a kicsi gyereknek apja..
A cigi valószínű nehéz lesz - de a lónyál-üdítőkről beszéld le - hízlal, tök fölösleges. Édességet meg süssél neki:))
2012. márc. 17. 22:09
12/63 anonim válasza:
Én írtam a fix pénzt: arra fel, hogy tudja, miért dolgozik. Nézzük az ő szemszögéből: dolgozik értetek, minden fillért lead neked te pedig az apró örömöktől is próbálod megfosztani. Vagy ha úgyis te kezeled a pénzt, számold ki mennyi "felesleg" van, ebből vegyél x doboz cigit, üdítőt stb. és azt ossza be következő fizetésig.
Amikor én dolgoztam és a párom nem (munkanélküli volt, azért ő volt a gyerekkel), én is úgy éreztem, hogy ez nekem jár. Természetesen nem a gyerek vagy a párom elől elvéve!!! Hanem kiszámolva, hogy mennyi jut erre. Ha 2000 ft, jó. Ha 10e, még jobb.
Amikor felhozod, hogy ezt a gyerektől veszi el, arra mit reagál?
2012. márc. 17. 22:11
13/63 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom sírjak-e vagy nevessek,hogy van még egy ilyen jómadár :S Nem tudom miért nem fogják fel.Viszont én már nagyon el vagyok keseredve emiatt :( neki már többször volt olyanja is,hogy fel akart mondani,de végül nem tette meg,mert mondtam hogy én azonnal elhagyom.Itt hagyott volna minket a szarban az én 70.000ft-os tgyásommal,mert őt lecseszték.Néha elgondolkodom azon,hogy lehettem ennyire vak.
2012. márc. 17. 22:11
14/63 A kérdező kommentje:
Nem lenne társam???Miért így az?Szerintem nem.Sütök sütit,mondtam vegyünk szörpöt,abból rengeteg édes innivalót lehet csinálni,de nem!Neki nem jó semmi!
2012. márc. 17. 22:13
15/63 anonim válasza:
12-es vagyok: ez a felmond dolog nagyon durva. Ez esetben azonnal kidobnám.
Hány évesek vagytok?
2012. márc. 17. 22:15
16/63 A kérdező kommentje:
Jó,rendben akkor most én vagyok a hülye vagy a hibás vagy mi???Ha így van akkor világosítsatok fel,mert tényleg tönkre megy a kapcsolatunk.
Akkor jövő hónapban ne fizessem be a gázt vagy a vizet vagy az áramot,hogy neki jusson "erre-arra" mert ő dolgozik????Nekem múlt héten azt köpte oda,hogy ha nem tetszik,menjek aztán dolgozzak!!!Fél éves a gyerek,kapok gyedet,és ezt kapom tőle!!!
2012. márc. 17. 22:16
17/63 A kérdező kommentje:
Ő 30,én 23
2012. márc. 17. 22:17
18/63 anonim válasza:
Az a baj hogy a férjed nincs tisztába az árakkal nem tudja felfogni azt hogy a gyereketekre is nagy pénzt kell fordítani és azt sem hajlandó felfogni hogy áldozatokat kell hoznia érte, finoman szólva lemondani dolgokról. Én tuti hogy megmondanám neki azt hogy vagy változtatunk ezen sürgősen vagy lelépsz a gyerekkel együtt. Itt a gond ottvan hogy ha a férjed legalább csak heti egyszer venne 1-1 üdítőt kevesebbet dohányozna nem enne annyi édességet akkor már jobban állnátok. És a legfontosabb a számlák befizetése mert ha kikapcsolják vagy a gázt vagy a villanyt akkor eléggé sz@r helyzetbe lesztek a gyerek miatt is részben. Ezt nem szabad így hagyni szóval én adnék kb 1-2 hónapot neki hogy változtasson ha nem változtat akkor magára marad.
2012. márc. 17. 22:17
19/63 A kérdező kommentje:
Igen.Mondtam neki,hogy nem mondom,hogy szokjon le,de egy doboz legyen elég 3 napra.Nem szívjon minden nap egy egész dobozzal.Ez így reális nem?????? 1doboz/3 nap - de neki nem tetszik ez sem.Bár most próbálja.
2012. márc. 17. 22:21
20/63 anonim válasza:
Természetesen a számlák és a gyerek az első! Én úgy értettem, hogy ezen felül költ még, nem ezek helyett! Bocs...
A válsz a kérdésedre: igen, ultimátumot adnék neki, és ha nem változtat, lelépnék.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!