Egyformán szereted a gyerekeidet? És a férjed?
Nem kilóra megy ez:)
Ha jól végiggondolom, akkor igen, egyformán, csak mindegyiküket másként és másért.
Hiszen mást kell adnod egy kamasznak, mint egy 5 hónaposnak, és másként kapod a viszonzást is tőlük.
Szeretem a férjemet és szeretem a fiaimat, csak másképp.
A férjemhez szerelemből mentem hozzá 6 éve és most is az egyetlen férfi akivel le akarom élni az életemet, amióta pedig megszülettek a gyerekeink még inkább kötődöm hozzá, erős, stabil a házasságunk.
A fiaimért bármikor az életemet adnám, amióta megszülettek mindent értük teszek, már nem mi vagyunk az elsők a férjemmel, hanem mindig a fiúk érdekeit nézzük, aszerint hozunk döntéseket, hogy nekik mi a legoptimálisabb a fejlődésükhöz, nevelésükhöz.Mi már másodlagosak vagyunk, de nekünk így jó, a legjobb pedig amikor mind a négyen együtt vagyunk és gyönyörködünk a fiainkban, olyankor tudjuk, hogy révbe értünk:)
Kiegészítő kérdésem félreérhetővé sikeredett, így gondoltam: a férjed is egyformán szereti-e a gyerekeket, vagy nem?
köszönöm az eddigi válaszokat, még jöhetnek!
Mindegyiket nagyon szeretem, de valahogy máshogy. A nagyobbik fiamban a férjemet látom, a kisebbikben inkább magamat. Mindkettőt imádom, ezért vagy azért, mindegyikben más dolgokat szeretek. A legjobban azt szeretem, amikor látom/érzem, hogy ők mennyire szeretik egymást.
A férjem is egyformán szereti őket, de míg pl szívesebben megy programra a nagyobbal, otthon meg szívesebben hancúrozik a kisebbel.
Ja, hogy szerintetek hülyeséget beszélek.
Először én is félreértettem, de ha belegondoltok, tök logikus amit írtam.
Ha rosszindulat fájna... A pontszám és a százalék maga már ezer éve nem érdekel, de az emberek hozzáállása újra és újra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!