Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Te elhagynád a férjed emiatt?

Te elhagynád a férjed emiatt?

Figyelt kérdés
Régebben nagyon jó anyagi körülmények között éltünk,jutott mindenre.Most viszont szűkösen élünk.6 hónapja született meg a gyerekünk,és a férjem mintha nem fogná fel mennyibe kerül is a pelenka,tápszer,törlő,kaja stb.Ő ugyanúgy szívja a cigit,veszi a drága üdítőt,édességet.Vegye...de ne számolatlanul.Havi 30-40.000 elmegy ezekre,és ő nem fogja fel,hogy ez mennyi pénz.Állandóan hazudik,elsunnyogja a pénzt,és elvárná,hogy a csekkeket majd fizessem be inkább egy hónappal később,de neki az égvilágon semmiről se keljen lemondania.Komolyan ott tartok,ha elhagynám még jobban is élnénk lassan,mint vele.Igazából csak véleményekre lennék kiváncsi!
2012. márc. 17. 21:50
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim válasza:
100%

Nézzétek meg ezeket a filmeket:

[link]

[link]

Érdemes.!!!!!!!

2012. máj. 13. 22:19
 42/63 anonim ***** válasza:
Ha végképp nincs lehetőség arra, hogy megbeszéljük, és már a gyerek ellátását is veszélyezteti, akkor átmenetileg elköltöznék a szüleimhez. Ha ettől nem térne észhez, beadnám a válópert.
2012. máj. 13. 23:27
 43/63 anonim ***** válasza:
Szia! elég régen tetted fel a kérdést. hogy alakultak azóta dolgok?
2012. máj. 14. 01:10
 44/63 anonim ***** válasza:

Ne keseredj el, idővel javítható. Főleg, hogy neked adja a fizuját. én a férjemmel 15 éve vagyok együtt, és eleinte ennél rosszabbakat is tett. falun laktunk akkor még, és volt, hogy pl. vett egy disznót, mert ő úgy gondolta, karácsonyra jó lesz a húsi (csak éppen a kiadás jött rosszkor)..vagy elmentem a boltba, és otthon felejtettem a pénzt, megkértem, hogy menjen, fizesse ki, nagyobb pénzcímletet adtam neki, de eltűnt a pénz is, a bolt sem lett kifizetve, ő meg este ért haza...elköltöztünk onnét..kb 10 éve stabil a kapcsolatunk. én hordom a nadrágot, én intézek mindent.

Nem hagytam el. bár megfordult a fejemben, mégsem tettem.

Érdemes átgondolni, hogy milyen egyébként minden másban a kapcsolatotok, milyen apuka, hogy viszonyul a gyerekekhez, hozzád. Sok sikert a problémátok áthidalásához!

2012. máj. 14. 09:01
 45/63 anonim ***** válasza:
Én ha neked lennék, írnám a bevételt kiadást, és havonta az orra alá raknám, hogy nőjön már fel.Lássa be, hogy egy komoly családapa nem viselkedik így. A hazugságok is azt mutatják, hogy valami hiányérzet miatt kompenzálja magát az édességekkel üdítőkkel, de ezt nem képes bevallani. Vagy még ő sem tudja, hogy a cselekedetei mögött ilyesmi húzódik meg. Foglalkozz vele többet. Figyelj rá. Általában az első gyerek jövetele némelyik pasit kiborítja, hogy nem ő a világ közepe, kevesebb figyelmet kap. Hiszen neked ott a gyerek. Vond be jobban a gyerek ellátásába, fürdetés etetés, pelenka csere, sétálni vinni Stb
2012. máj. 14. 10:45
 46/63 A kérdező kommentje:

Van füzetem amibe mindent beleírok,látja-láthatja is.

A gyerek nevelésében is kiveszi a részét,apának jó.

Még mindig minden ugyanolyan,vagy talán még rosszabb...

2012. máj. 14. 11:13
 47/63 Normálisvagy? ***** válasza:

Szegénykém! Én most olvastam végig az összes választ!

Nem lehet egyszerű! :/

Eltelt két hónap és még rosszabb lett a helyzet..., én a helyedben nem hagynám tovább fajulni a dolgokat! Adj neki egy utolsó ultimátumot, mondjuk van még 1 legfeljebb 2 hónapja megváltozni, ha nem így lesz akkor költözz anyukádhoz! Mondjuk kérdéses, hogy mit értesz még rosszabb alatt?!

2012. máj. 14. 11:34
 48/63 anonim ***** válasza:
Én is tegnap olvastam végig és nagyon megsajnáltalak. De sajnos ha így hagyod a dolgokat, csak egyre rosszabb lesz. ha nem lehet vele beszélni, költözz el. Amúgyis nagyon fiatal vagy még, találhatsz Tőle sokkal jobbat, ha nem térne észhez. De ha szereti a gyereket, szerintem összekapja magát, ha megérzi milyen az, amikor egyedül marad.
2012. máj. 14. 11:40
 49/63 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, ha effektív nagy anyagi gondot nem okoz (magyarán szólva nem arról van szó, hogy az ő édességei miatt a gyerek éhezik,agy nem tudtok pelenkát venni) akkor ez azért nem válóok....a hazudozás inkább, de önmagában a költekezés nem. Rondán hangzik, de tény: aki megdolgozik a pénzért, legyen az férfi, nő, apa, anya, stb., annak joga van bizonyos részét saját kedve szerint elkölteni. ADDIG, AMÍG NEM MEGY AZ ÉLET MINŐSÉGÉNEK ROVÁSÁRA. Ha el tudja költeni a pénzt édességre, akkor ezek szerint van mit elkölteni, tehát olyan nagy baj nincs. A csekkek, hát igen, nem egyszerű, de ha be tudjátok fizetni őket akkor nagy gond nem lehet, magyarán nem okoz kárt nektek sem másnak.

Ez nálam nem válóok.

2012. máj. 14. 13:34
 50/63 anonim ***** válasza:
Egyébként így nehéz bármi okosat mondani, hogy nem tudjuk, mi a valóság, mert sokszor a két fél erősen máshogy látja a dolgokat. Ismerős házaspár, kisbabával: a feleség panaszkodik, hogy a férj a gyerektől veszi el az időt a céges programok miatt és ez nem mehet így tovább, blabla. Kiderült, ez a valóságban annyit tesz, hogy apuka negyedévente részt vesz egy vacsin, és nem ér haza fürdetésre........na így már egészen más megvilágításba kerül a dolog.
2012. máj. 14. 13:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!