Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagynád ezért a párodat?
Szilveszter volt,baráti iszogatás,elhívott engem is.
Aztán egyszer csak szólt az egyik haverja hogy,
barátomra figyeljek mert eléggé berúgott.
Aztán haza kellett kísérnem szerencsére még arra emlékezett merre lakik. De közben magához szorított elég erősen,néha semmi ok nélkül elkezdett velem ordibálni hogy b*ssza meg meg stb,de néha meg magához ölelt és azt mondta hogy mennyire imád engem és nem adna semmiért.
Hazakísértem,felvittem a szobájába,elkezdte hogy öltözzem le és le akarta tépni az övem én megmondtam neki vagy békén hagy vagy elmegyek.
Leöltözött,befeküdt az ágyba kicsit még beszélt valamit,aztán el akartam indulni mikor azt mondta maradjak vele hisz én vagyok élete szerelme.
Engem vártak otthon így megvártam míg elaludt az arcára adtam egy puszit,betakartam és ma hajnalban kb 2 órát gyalogoltam egyedül egy számomra nem túl ismerős környékről hogy,haza tudjak érni.
Sosem láttam még részegen,de ahogy letámadott,de mégis mondta hogy imád,csak rosszul esett így látni,ez volt az első eset!
Szeretem,de egy kis megbántást is érzek magamban,ma délután tuti keresni fog,tekintsek el ettől az estétől vagy beszéljem meg vele,nem tudom mit tegyek :S
Válaszokat előre is köszönöm L/18
ha jól értem a pasid rúgott be és őt vitted haza,nem a haverját-ugye?
amúgy szerintem semmi rosszat nem csinált.ha részegen azt mondta h.szeret,akkor az sztem jót jelent.mondhatta volna azt is,h.csak AZT akarja,azért jár veled...a piától elég őszinte lesz az ember.
szerintem nincs okod kidobni.biztos bocsánatot kér majd,te meg azért figyelmeztesd h.máskor kontrollálja magát...amúgy azért jó lenne,ha józanon is mondaná,h.szeret...:)
Nem hagynám el.
A káromkodást felfognám a pia hatásának,ilyenkor aztán megered az ember nyelve és csak úgy a világba káromkodik :-)
Plusz hangoztatta,hogy szeret nagyon...Szerintem ezt józanul is így gondolhatja.
Most kicsit megártott neki az ivás :-)
Szólj neki,hogy nem volt felemelő látvány s.ggrészegen,legközelebb ne igyon ennyit.
Ma beszéltünk msnen,nem tudtunk találkozni mert eléggé ramatyul érezte magát mondjuk ez érthető.
Megkérdezte mi történt mert nem emlékezett rá,elmondtam neki mindent és azt mondja mindent nagyon sajnál és szégyenli magát azt se tudja hogy fog a szemembe nézni.
Megbocsájtottam neki,ő pedig azt mondta kijavítja ezt a hibát és majd holnap meghálálja azt amit érte tettem.
Azt mondta boldog hogy még mindig barátnője vagyok és szeret.
De ha elmegy bulizni a haverjaival akkor most mindig ez lesz? Igazatok van ez nem indok a szakításra,de hosszú távon ezt nem lehet elviselni.
Megpróbálom megmondani neki legközelebb ha bulizgat igyon csak figyeljen oda magára és ne igya le magát teljesen.
Szeretem,és nem akarok parancsolgatni sem önző lenni vele de ez nem mehet így tovább hosszú távon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!