Elhagynád a párodat ha hónapok óta nem közeledne hozzád? És ha te közelednél visszautasítana?
Először megbeszélném vele, hogy mi ennek az oka, elmondanám, hogy nekem ez így nem jó, próbáljunk tenni ellene valamit.
Kell hogy legyen ok, kérdezd meg tőle!
A válasz függvényében mérlegelném a dolgokat.
Nálunk pont ez megy, már egy éve, pedig se gyerek, se munkahelyi/anyagi problémák, se megcsalás, se öregek nem vagyunk.
Nem hagytam el- még egy darabig nem is fogom, de nagyon nehéz így... :(
Először meg kell beszélni mindenképpen, de ha akkor sem változik a dolog, akkor jobb külön. Hidd el!
Elég rossz az ilyen helyzet, változtass valahogy! :S
Ha csak a párom lenne,akkor elhagynám..nem azonnal,persze..várnék még picit.
De ha a férj lenne ilyen..na akkor már gyanakodnék arra,hogy ez nem normális.Én gyanakodnék rá,hogy ferde hajlamú lett.
Az a gond,hogy 6 éve megy ez.Mióta megszületett a lányunk.
Hazudnék ha azt mondanám,hogy soha nincs.Vannak olyan hónapok mikor elég sokszor együtt vagyunk de ez elég ritka.1-2 havonta van egy együttlétünk.Kezdeményezésemet ritkán fogadja el.10 alkalomból 2-szer ha belemegy.Nekem ez nagyon rossz.Olyan megalázónak érzem.
Beszélni már kismilliószor beszéltem róla.Annyi a válasza,hogy nem tudja miért ilyen és majd megváltozik de semmi nem más.Nagyon rossz ez így.Olyan mintha kerülne.Alig szól hozzám ha elmegy mellettem inkább felpaszírozódik a falra csak úgy menjen el mellettem,hogy ne érjen hozzám.
Bent volt a szülésnél? Lehet, hogy az ott látottak befolyásolták ennyire és mára már megszokássá vált.
Ha a férjed is belátja, hogy benne van a hiba és ígéri, hogy majd megváltozik, akkor beszéljétek meg és menjetek el párterápiára.Mondjuk nem tudom, hogy egy férfi, akinek szexuális igényei vannak hogy érheti be csak önkielégítéssel. Nincsenek gondjai a potenciával?
Szerintem ne itt kérdezgesd, hogy elhagyd-e vagy sem, hiszen minden ember más. Inkább vedd kezelésbe a házasságotokat, mert gond van! Tégy meg mindent, aztán, ha tényleg semmi nem segít akkor lépjetek! Mindkettőtöknek joga van a boldogsághoz vagy együtt vagy külön. A gyerekről nem is beszélve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!