Elhagynád a párodat ha hónapok óta nem közeledne hozzád? És ha te közelednél visszautasítana?
40 éves férfi vagyok és most ment tönkre a házasságunk részben amiatt, mert a feleségem egyszerűen nem hagyta, hogy szeressem. Sajnos ez a modorán is látszott, nem csak az ágyban, és más dolgok is közrejátszottak, de fontos tényuező volt ez is. Most persze itt a társkeresés a nyakamon és bizony lutri, hogy ha találok egy hölgyet, akinek én is megfelelnék, akkor nem lesz-e később ott is probléma abból, hogy én minden nap akarom, (hétvégén lehet többször is), ő meg csak havonta.
Szerintem a társkereső oldalakon is jó lenne egy olyan rublika, hogy milyen gyakran kívánja a szexet.
Szia!
nálunk is ez a helyzet...
Nagyon ritkán szexelünk. Kisfiunk lassan 3 éves lesz, szeretné(n)k kistesót neki- de szex nélkül nem fog menni:)
Nálunk sajnos több sebből is vérzik a dolog. Még ha csak az volna a gond, hogy nincs elég szex... Beletörődnék valahogy, bár 34 évesen nem kéne... Állandó a feszültség kettőnk között, a mindennapok olyanok, mint egy box meccs. És ekkor elgondolkozok: tényleg kéne ide még egy gyerek....?? hát, nem hiszem. Nem tudom, hogy megoldódik-e a helyzetünk, vagy hogy én meddig bírom...
Valószínűleg nem így kéne leélnem az életemet.
Addig nem hagynám el, amíg nem tudom a valódi okát. Lehet, hogy (valami betegség miatt pl. cukorbetegség, magas vérnyomás) potenciaproblémái vannak, és szégyelli ezt előtted. Erről tudnod kéne, hogy elráncigálhasd orvoshoz, ha magától nem megy. Az is lehet, hogy már nem szeret. Erről meg pláne tudnod kéne, hogy a kapcsolatot megjavíthassátok, vagy ha nem megy, tisztességgel elválhassatok. Akármi van, JOGOD VAN tudni. Ne hagyd annyiban!
Én a jelenlegi, fél éves kapcsolatomban sem tudom elképzelni, hogy akár két napig is olyat tegyen (vagy ne tegyen) valamelyikünk, aminek az okát a másik nem szedi ki belőle rövid időn belül. Nem kell ehhez extra képességekkel rendelkezni, elég az, hogy mindketten makacs emberek vagyunk és egyikünk se hagyja magát "lerázni".
29/N
Ja és mi még csak együtt sem élünk. Nem értem, hogy lehet valakivel így bánni egy fedél alatt, ahogy Veled a férjed. Akármi is van, nem sokra tart Téged... Ha csak nem valami olyan szégyenletes betegsége van, amit egyáltalán nem mer elmondani, és azért ilyen bunkó... És ha azért nem szeret, mert a szülés után -mint ahoyg írod, csak egy kicsit - megváltozott az alakod... Hát no comment. Nem azért változott meg az alakod, mert lusta voltál és egész nap a TV előtt tespedtél, hanem mert megszülted a közös gyereketeket. Emiatt ne szégyelld magad.
12.05
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!