Elhagynád a párodat ha hónapok óta nem közeledne hozzád? És ha te közelednél visszautasítana?
nálam ez volt,most szakitottunk 5 év után nov ben.
nálunk nincs gyerek,mégis elhanyagolt.a meg közeledtem hoosszu honapok teltek el,és semmi nem történt,ha közeledtem,akkor elhajtott szép finoman.
volt hoyg 9 honapig nemvolts emmi ,én meg gondolkodtam mi a baj velem,fiatal vagyok, és átlagos,nem vagyok tul szép de ronda sem nem vagyok kövér....
probáltam vele megbezsélni
de nem mentem semmire,igérte hogy más lesz,aztán megint honapokig semmi.meguntam,és eljöttem,pedig nem vagyok szexorientált.de évi 5-10 alkalom,(de a10 már sok)
kissé, lenyomta az önérzetemet.
Igen, elválnék. Rendkívül kínlódnék ilyen helyzetben, és nem vagyok önsanyargatós típus. Szex nélkül még ellennék, de én is nagyon bújós vagyok, szeretem ha a másik ölelget.
Biztos nem a külsőddel van a probléma. A pasas önmagában ilyen alkat, vagy ilyenné vált. A lényeg, hogy nem hajlandó megmondani mi a baja, vagy önmaga se tudja. A lényeg, hogy téged kínoz ezzel. Ezt nem szabad hagyni, a gyerek miatt se. Minél tovább halogatod a különköltözést, annál később találod meg azt a férfit aki tényleg kedves hozzád.
31/N
"ha terhes leszek megundorodik tőlem"
Mi a fene van a pasikkal?? Megundorodik a párjától, aki tőle terhes? És volt képe ezt NEKED el is mondani??
Amúgy meg nem a férfiak szoktak panaszkodni, hogy az asszony nem akar szexet? Felborult ez a világ... Lassan nem is lesz szükségünk pasikra, legalábbis ilyenekre biztos nem.
Köszönöm mindenkinek a válaszát.Minden nap azon gondolkodom,hogy hozzam föl ezt témára.Már nagyon beszélni sem merek erről mert csak lehurrog,hogy hülyeségeket beszélek és hogy unja már,hogy mindig ez a téma.
Rossz volt olvasni,hogy másnál is van ilyen gond.Tényleg mi a csuda van a pasikkal?
Ha van egy szerető párjuk aki elhalmozná őket mindennel csak egy kicsit lennének kedvesebbek hozzá arra rá sem bagóznak.De azok akik folyton beszólogatnak,idiót@n viselkednek vagy papucsot csinálnak a párjukból azokat imádják és még a seggü@ is ki van ny@lva.
Szeretnék lépni de tudom,hogy az,hogy más nővel lássam iszonyúan fájna.Tiszta hüly@ vagyok mi?
Se veled se nélküled.:(
Milyen gonosz a természet! Itt vagyok én meg azok a férfiak akik imádják a szexet és szeretnék a párjukkal minél többet együtt lenni, odabújni, kedveskedni, stb, de a feleség állandóan elutasítja és emiatt vannak padlón, aztán meg ott vannak azok a nők, akiknek szintén lenne igényük a szexre és szívesen csinálnák, csak a férjük le se ... őket.
Miért nem lehetne az, hogy a frigid nőknek jutnának az impotens férfiak és a normálisaknak a normálisak? Vagy az a sorsunk, hogy szenvedjünk? Engem ez nagyon elszomorít. 17 éve vagyunk együtt a feleségemmel, de most valószínűleg elválunk. Persze más okok is közrejátszottak, de én nagyon rosszul érzem magam, mert nagyon rossz úgy, hogy az embert nem hagyják, hogy szerethesse a párját. De egy rideg, számító nővel ez nem megy. Nekem nagyon nagy igényem lenne a szeretetre (és persze a szexre is), úgyhogy megértem azokat a nőket, akik emiatt szintén szenvednek.
Kedves utolsó!
Annyira igazat írtál!
Én csak azt nem értem hogy miért kell az embernek hagyni hogy szenvedjen. Én is voltam már kapcsolatban, hogy a másik kezdett elhidegülni. sokáig kínlódtam míg kiderült hogy már nem szeret. Van ilyen. na és? ezért kell lelépni és nem pofozgatni ami már nem működik....
Azóta észreveszem magam hamar. és lelépek ha nem megy.
Ja és a másik. Nem szabad többet adni a másiknak, mint amit visszakapunk! Ha nem közeledik, akkor hagyni kell kicsit. ha már egy ideje semmi és a gyengédség halvány jele sincs benne, akkor meg meg kell mondani, hogy sajnálom, látom már nem vagy oda értem. rendben, akkor hagyjuk abba. és kész. ő is kínlódik, hiszen tudja hogy szeretnie kellene, de nem megy neki. Én is mert szeretem de ő nem szeret. Felesleges ez a macera. abba kell hagyni. Lehet hogy kicsit később visszajön az érzés. ha nem, hát nem.
31/N
Igen, bocs, én sem úgy gondoltam hogy szó nélkül :)
De a kérdező már próbálta megoldani vagy megbeszélni a pasassal hogy mi a gond... és már elég régóta így megy.. én erre értettem. Egyedül nem lehet változtatni. A másik itt nem partner ebben. Így értettem, hogy nem kell a végtelenségig húzni azt ami nem működik és közben kínlódni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!