Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elhagynád a párodat ha hónapok...

Elhagynád a párodat ha hónapok óta nem közeledne hozzád? És ha te közelednél visszautasítana?

Figyelt kérdés
Megcsalás nincs!
2010. máj. 8. 17:00
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
86%
A férjednek mentális problémája lehet. Azt nem tudom,hogy mennyire szoktátok átbeszélni a gondjaitokat de csak ez lehet gondolom én . Lehet ,hogy nem mer erről beszélni mert ő akkor mér gyengének mutatna magát előtted. De nem attól férfi egy férfi ha erősnek mutatja magát. Én azt nem mondanám neki,hogy ez nekem így nem jó mert az őneki egy plusz teher lenne. Az okát próbáld kideríteni.
2010. máj. 9. 07:52
 12/35 A kérdező kommentje:

Beszéltünk már erről nagyon sokszor.Mindig azt mondja,hogy nem tudja miért van.Meg,hogy megváltozik.De nem tud vagy nem akar megváltozni.Nem tud szeretni.Azt mondja,hogy nem szereti ha babusgatom de ő sem szeret engem babusgatni.Neki úgy jó ha csak vagyunk egymás mellett és néha napján van valami.De ez miatt már ott tartok,hogy nem szeretek tükörbe nézni mert biztos azért ilyen mert megcsúnyultam.Nem vagyok elhízva csak a hasam lett más a terhesség miatt de mégis.Iszonyú gátlásos lettem az évek során.Alig merek kezdeményezni mert az olyan kellemetlen mikor azt mondja,hogy "most nincs kedvem."A lányommal is sokszor türelmetlen vagyok.

Sokat sírok. Tudom,hogy az lenne a megoldás,hogy elköltözünk de nagyon félek,hogy ezt a lányom,hogy élné meg.Attól nagyon sírt,hogy a kutyája meghalt.Meg ahova mehetnénk az a szüleim de ők másik városban laknak.Onnan nem tudnám ide hordani oviba.Adósságunk is van a házra.

2010. máj. 9. 08:42
 13/35 anonim ***** válasza:
78%
Hát én azért mégiscsak elgondolkodnék azon a megcsaláson.Valaha valamiért egymásba szerettetek akkor milyen volt akkor nem ölelgettétek egymást?A sarkamra állnék keményen és kiosztanám, egy házasság nem arról szól hogy nekem jó így is, a másik meg gebedjen meg. Ebben ketten vagytok benne.Menj haza egy kicsit a szüleidhez, mondd meg neki hogy ez nem házasság, a házat meg el lehet adni, na jó ez eléggé macerás, viszont ha a gyerek nem hallja a vitát és szeretet veszi körül az apja is látogatja akkor nem lesz gond.Nem ő lesz az első elvált szülők gyereke.Egy gyereknek félelmetesen jó antennái vannak és felfogják ha valami nem jó.Mégis hova fogy ez vezetni?Meddig akarod feláldozni magad?Amíg a gyerek is meg te is össze nem törtök jobban?Engem is egyedül nevelt az anyám és ez jobb is volt így mint ha együtt maradtak volna.Néha a leghasznosabb döntéseket a legnehezebb meghozni és kivitelezni.Egyébként bevethetsz néhány olcsó de hatásos trükköt:Öltözz ki, tűnj vidámnak menj el te is a férjed mellett,végy magadnak egy szál olcsó virágot, mondd hogy csak úgy kaptad valami lökött fickótól nem lényeges stb,1-2 szexis cucc estére az ágyba csak úgy semmi csábítás csak feküdj le aludni de azért legyen ideje megnézni.Ő is csak egy pasi na nehogy már ne lehessen tűzbe hozni.Kapjon valami mást mint eddig és ne legyen olyan könnyen elérhető az önbizalomhiány baromi lelombozó.Egyszer csak felkapja a fejét hogy mi ez?Sokszor nem is az a lényeg hogy hogyan nézel ki hanem az hogy egy ápolt, csinos, magabiztos, elégedett nő nagyon vonzó tud lenni.Ez nem tetszik az ilyen pasiknak, hamar rájönnek hogy elveszíthetik azt aki mellett olyan baromi kényelmes az élet.Tudatosítani kell benne hogy nem róla szól a házasság ott vagy te is és bármikor újra agglegényt csinálhatsz belőle.Van hogy a jó szó már nem segít.Tudom nehéz lesz eljátszani de ha egyszer belemész akkor még élvezni is fogod a hatását hogy foglalkozhatsz magaddal,hogy újra kivirultál,hogy ismét megnéznek az utcán,hozd ki magadból a szunnyadó tinit ne hagyd magad csábítsd el újra te ismered a legjobban egy anyuka is lehet bombanő hajrá!!
2010. máj. 10. 12:55
 14/35 anonim ***** válasza:
18%

9:04-nek igaza van. Én sem akarok így gyereket szülni. Márpedig sok kapcsolat a gyerek születése után romlik meg, nyilván a nők nagy részének nincs is természetes okokból fél-egy évig libidója, vagy tovább. Erről nem a nő tehet.

És a pasik közül a "szemetebbje" meg is csalja a nőt, aki fáradozik a gyerekkel és depressziós lesz...

És ezért megéri gyereket szülni?

Ja meg váláskor az utcára kerüljek a csecsemővel?

Arról még nem is volt szó hogy egy gyerekes anyának mennyire nehéz élni egyedül: munkahelyi hátrány, ronda külső, és egy gyerekes nő általában a párkapcsolatokban is hártányban van!

2010. máj. 10. 13:25
 15/35 anonim ***** válasza:
94%

Picit sem értitek a helyzetet. Hiába beszélsz a férjeddel erről, hebeg-habog valamit, talán megígéri, hogy majd minden más lesz, talán csak bebújik a csigaházába, nem mond semmit-de minél többször előjön a téma, annál rosszabbul reagál rá.

Nem veled van a baj, rengeteg nő panaszkodott ugyanerről különböző fórumokon, sehol nem javult a helyzet, se szép szótól, se veszekedéstől, se a külsőd 100%-os átalakításától-elhiheted, körbejártam már a témát százféleképp... Viszont érdekes, nem akarnak elválni, nem akarnak másik nővel hálni, csak mintha hirtelen 80 évet öregedtek volna, semmi érdeklődés szex iránt.

(második válaszoló voltam)

2010. máj. 10. 13:36
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
Párterapeuta kéne, mehetsz egyedül is, ha a férjed nem hajlandó. Ne zaklasd a férjed ilyen kérdésekkel. Kezdj el titokzatos lenni, történjen néhány változás (tőle független programok, új haj, stb.). Lehet, hogy nincsenek titkaid előtte?
2010. máj. 10. 14:47
 17/35 anonim ***** válasza:
82%

13.25: Te aztán rendesen sarkítod a dolgokat..... Többnyire nem azért megy tönkre a kisgyerekes házasságok zöme, mert a nőnek nincs libidója. Libidója van, de milliónyi a gond és nem tud erre felkészülni egyetlen ember sem, akinek még nem volt gyereke....

Meg törvényszerű, hogy aki szült, az már ronda.....????

Kérdezőnek: Szerintem valamiért megundorodott Tőled sajnos. Hogy ennek a szülés végignézése az oka vagy más, azt nem tudom. Viszont ha nem tudjátok megbeszélni és Neked ez nem jó (és már hogy a fenébe lenne ez jó...), akkor sajnos nem sok jót jósolok a házasságotoknak. Valahogyan meg kellene, hogy nyisd a férjedet, csak ebben az a rossz, ha ő nem akarja, nem hajlandó rá, nem nagyon tudsz mit tenni....

2010. máj. 10. 15:31
 18/35 anonim ***** válasza:
100%

Átérzem a helyzeted,én 4 éve lessz hogy 1ütt vagyok a párommal,és mi is alig vagyunk 1ütt,pont ma számoltam hogy pár nap múlva meg fog jönni,és közben elgondolkodtam hogy mennyit is voltunk 1ütt az utolsó menstruációtól.Tudod mennyit?2szer voltunk 1ütt.Akkor valamelyiknap az újságban szó volt a csókról,és már nem is tudom hogy mikor csókolóztnk utoljára!

De már nekem is nagyon rossz,holnap beszélni fogok erről vele.

De nem tudnám elhagyni,mert nagyon szeretem őt,szerintem ő sem bírna elhagyni.Legalábbis remélem.Olyan helyen dolgozik a párom ahol sok fiatal lány van,és nagyon félek hogy 1szer megtörténik valami,mivel alig van köztün sex. Bár szerintem észre lehet venni,ha valami történik.Nem???

L22/F25

2010. máj. 10. 20:14
 19/35 anonim ***** válasza:
31%
El. Ez válóok.
2010. máj. 10. 20:21
 20/35 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez nagyon gyanús így. Én napi szinten akarom a páromtól, de sajnos a hétköznapok többségében engem is elutasít, de részemről akkár napi három is lehetne folyamatosan és nagyon örülnék, ha ő kezdeményezne. (41F)
2010. máj. 10. 20:25
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!