Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elhagynád ezért a párodat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagynád ezért a párodat?

Figyelt kérdés

Szilveszter volt,baráti iszogatás,elhívott engem is.

Aztán egyszer csak szólt az egyik haverja hogy,

barátomra figyeljek mert eléggé berúgott.

Aztán haza kellett kísérnem szerencsére még arra emlékezett merre lakik. De közben magához szorított elég erősen,néha semmi ok nélkül elkezdett velem ordibálni hogy b*ssza meg meg stb,de néha meg magához ölelt és azt mondta hogy mennyire imád engem és nem adna semmiért.

Hazakísértem,felvittem a szobájába,elkezdte hogy öltözzem le és le akarta tépni az övem én megmondtam neki vagy békén hagy vagy elmegyek.

Leöltözött,befeküdt az ágyba kicsit még beszélt valamit,aztán el akartam indulni mikor azt mondta maradjak vele hisz én vagyok élete szerelme.

Engem vártak otthon így megvártam míg elaludt az arcára adtam egy puszit,betakartam és ma hajnalban kb 2 órát gyalogoltam egyedül egy számomra nem túl ismerős környékről hogy,haza tudjak érni.

Sosem láttam még részegen,de ahogy letámadott,de mégis mondta hogy imád,csak rosszul esett így látni,ez volt az első eset!

Szeretem,de egy kis megbántást is érzek magamban,ma délután tuti keresni fog,tekintsek el ettől az estétől vagy beszéljem meg vele,nem tudom mit tegyek :S

Válaszokat előre is köszönöm L/18

2010. jan. 1. 06:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

Verjem anyukádba a faszom.

Részeg volt.

Azért mert rádorditott nem kell elhagyni hogy szopjálle bőnyállal

2010. jan. 1. 22:17
 12/14 anonim ***** válasza:

utolsó előtti 2 válaszolónak!

az h. ti nem ismeritek ezt a nyelvjárásbeli kifejezést,az nem jelenti azt,h.nem létezik..pl.Karcag iletve Debrecen környékén igenis így is mondják.

Mielőtt okoskodtok,talán nézzetek utána a dolgoknak.

kérdezőnek:

Örülök h.minden OK.de ne parázd túl a doklgot.lehet h.nem ez lesz az utolsó eset,h.kicsit bepiál,bár reméljük rendszer se lesz belőle.De a szavaidból azt vettem ki h.tényleg szeret,ne add fel ilyen könnyen.És ne parázz rá előre,h.mi lesz ha...Hagyd ki kárpótoljon:))

sok boldogságot!

2010. jan. 2. 08:23
 13/14 anonim ***** válasza:
#illetve
2010. jan. 2. 08:23
 14/14 A kérdező kommentje:

Figyeljetek ha nem tudtok a kérdésre válaszolni,akkor nem kell ideírni. Ahogy előttem mondta az egyik normális válaszoló hogy van ahol így használják ezt a kifejezést,itt is!

Aki meg a trágár szavas válaszát írta annyit tudok neki mondani hogy egy szánalmas alak!

A segítő válaszokat köszönöm :)

2010. jan. 2. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!