Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párodat valamilyen baleset, vagy betegség érné, és fizikálisan elcsúnyulna, vele maradnál, vagy elhagynád? Pl. Megégne az arca, a bőre, megvakulna, megsüketülne, le kellene vágni a mellét, vagy valamilyen végtagját, meghízna, lefogyna, stb.
volt olyan komoly kapcsolatom amiben azt mondtam hogy igen, vele maradnék.
...nem csúnyult el mégis vége lett
f24
Nagyon örülök, hogy mind mellette maradnátok, sajnos én is hallottam már, hogy valami negatív változásra rögtön faképnél hagyta az egyik fél a másikat, pedig évekig együtt voltak már, és állítólag így, meg úgy szerették egymást...
Köszönöm a válaszokat.
Még nagyon fiatalok (17 évesek voltunk) amikor megismerkedtünk. Mániákusan szerettük egymást, tudtuk, hogy örökké egymást akarjuk.
A téli szünetben elutaztunk volna a szüleivel síelni pár napra, de mivel engem akkor még nem engedtek el, otthon maradtam. Beléjük ment egy kamion, frontálisan. Mindenki meghalt a balesetbe, kivéve a párom, de nagyon súlyosan megsérült, lebénult két lába és több bordája is eltőrt.
Mindez 8 éve történt és még mindig együtt vagyunk. Minden nap hálát adok az égnek, hogy Ő az én párom és tudom, hogy hihetetlenül szerencsések vagyunk. Nem mondom voltak nehézségek és nagyon sokat veszekedtünk, de sose adnánk fel ezt a kapcsolatot.
L/25
egyik előbbi válaaszoló vagyok (2.)
csak azért írok megint mert 23:07-es történetétől kirázott a hideg, félre ne értsetek :D gratulálok nektek :) mindig kiráz a hideg az ilyen gyönyörűszép történetektől :) sok boldogságot :) elismerés a kitartásodért :)
15/L
jelenlegi páromat imádom,nem kérdés hogy vele maradnék-e...
de ehhez igen erős érzeémek kellenek
előző pasik iránt ez nem volt meg,nem maradtam volna
Ha tényleg szeretek valakit, akkor jöhet bármi!
"...ásó, kapa, nagyharang"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!