Eruópai egészségbiztosítási kártya vagy baleset betegség poggyász biztosítás (vagy mindkettő) szükséges Görögorszgba?
mindent utasbiztosításnak nevezünk, ami kizárólag utazáskor fizet. az utasbiztosítás különböző részekből áll - amit lehet külön-külön vagy akár egyben kötni - mint:
beteg
baleset
poggyász
felelősség
véleményem szerint a betegbizt. a legfontosabb, ami általában magába foglalja betegség vagy baleset esetén az orvosi költségeket ill. esetleges hazaszállítást.
a balesetbizt. baleseti halál vagy rokkantság eseten fizet.
az europai betegbiztkártya mellé én feltétlenül kötnék utasbizt., mert nem köteles minden magánorvos a kártyát elfogadni és sürgős esetben nem biztos, hogy olyan orvost fogsz keresgélni, aki elfogadja.
szerbiában eleve problematikus a dolog, mert az nem EU-tag.
a poggyász az általában kalkulálható kockázat, mert tudod, hogy mennyi, milyen értékű cuccot viszel magaddal.
ha van eleve felelősség ill. baleset bizt., akkor az általában érvényes külföldön is.
sajnos nagyon nagy fedezeti és árkülönbségek találhatóak a piacon. én nem rég elemeztem a feltételeket és nekem a mondial assistance volt a legszimpatikusabb. a netrisken keresztül kötöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!