Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagynád a barátnődet az apádnak tett ígéretedért és egy kocsiért?
Hát lehetséges hogy azt mondaná de ezt már sosem tudjuk meg:( . És azért egy kisebb kertes ház is elég lenne amit nézegettem elég szépek voltak (2 nagyszoba,fürdö,wc,előszoba,mühely,kert)10-11millió forintért
Hát azért annyira nem hobbi mert anno fiatal koromba Gokart magyar bajnok is voltam és profi versenyzőnek készültem csak elfogyott a pénz így nem tudtunk tovább lépni a Rally bajnokságig
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:37
Azért egy kapcsolatban nem úgy működik hogy enyém tied.Meg kellene találni az egyensúlyt de a barátnőm nem igen akar engedni:( mert ö nagy házat szeretne.Csak ö azt sem érti ha elfogy a pénzt azt fent is kell tartani stb stb
Ez nem egy olyan nagy összeg azért,hogy ekkora lábon gondolkozz.
Az autósportban meg a kiadásoknak nincs vége.
Ha egy 100ast örököltél volna én akkor is elgondolkoznék ezen a 11 millán.
Ha küzdősportoló lennél pl akkor nyithatnál egy klubbot 3-4 millerből megvan,aztán 5rongy/óra a bérlés,rendezvényeket is lehet tartani.
Szóval ha van egy kis üzleti érzéked,akkor a 25ből csinálsz 50et és utána kezdesz herdálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!