Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagynád a barátnődet az apádnak tett ígéretedért és egy kocsiért?
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 01:13
Igen!
Lehet igazad van neked is.De pl nézd meg ezt a házat.Szerintem tök szép és bőven elég is lenne.Ezért nem értem hogy minek nekük hatalmas ház mert tök feleslege szerintem
vagy pl ez
Mind2 Wekerlén van Kispesten ami nem is szär hely.
Azt csináld amit te szeretnél ne hallgass másra mert később nagyon megbánod x év múlva!
Ha neked megfelel a lakás 100% -ig akkor nem téma tárgya megveszed aztán ha a nőnek nem tetszik megszokik vagy megszökik..ennyi!
Tényleg csúnya vége lehet ha egy nőbe vetted a bizalmad, pénzed, ilyet soha ne tegyél mert irtó rosszul jársz!
Kedves kérdező!
Próbálom megérteni a dilemmádat, de nem igazán tudom.
Örülnék, ha ilyen lehetőség megadatna nekem is. Egész biztosan nem sajnálnám a pénzt sem a páromtól, sem a jövendőbeli családomtól. Vennék egy akkora házat, hogy a gyerekeknek külön szobájuk lehessen, nekünk is, nappali, konyha, fürdő és kert. Ez szerintem nem egy hatalmas ház... Ennyit igazán megtehet egy ember a szeretteiért és önmagáért. A maradék összeget (mert ugye marad) azt befektetném és dolgoznék az álmomért. Félreértés ne essen, nem azt akarom mondani, hogy az álmok nem fontosak, de annál jobban fogod tudni értékelni, ha saját erődből váltod valóra. A starthoz már megvan a pénz.
Örüljetek közösen, hogy így alakult! Ritka szerencsés ember vagy!
Az én páromnak külföldön kell nyomorognia, hogy befedjük a házat, én megy gyúrom a tanulást 1000-el.
A konkrét kérdésedre válaszolva ESZEMBE SE JUTNA EMIATT ELHAGYNI VALAKIT, AKIT SZERETEK!
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:36
Amiket mutattam lakásokat azokban is ha 2 gyerekünk lenne akkor mind2-nek lenne saját szobája is.Még megfontolom rendesen mit tegyek mert én sem akarok szakítani.De azt te is megértheted hogy a barátnőm sem úgy áll a dolgokhoz hogy nekem is jó legyen ö szinte röghöz kötötte hogy nagy házat szeretne.És az nem tetszik hogy (leginkább) hogy nem áll melletem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!