Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem volt bennetek késztetés afelé hogy megváltoztasd (gondolkodásmódját) a barátnődet/barátodat? (mer hogy te nem ezt vártad)
tudom h eleve nem lehet az embereket megváltoztatni ,de én bennem sokszor megfordult ez a hülyeség
pl. mikor a csaj sokat jár bulizni,vagy furán reagál bizonyos szitukban, de bejössz neki és te neked is ő. de vannak dolgok amikben totál másképp gondolkodtok. szakítatok ,vagy mi van ilyenkor? perpill nem vagyok ilyen helyzetben..
18f
milyen jó hogy manapság az ország fele buliba jár és többnyire őket látom.
aki nem jár ,az vagy önbizalomhiányos vagy nincsenek barátai és még sorolhatnám a negatív emberi tulajdonságokat
és van az a ritka réteg amelyik megfelelne az igényeimnek(egyáltalán nem vagyok különleges igényű), örülök ha 1-2 ilyen emberrel találkozok de hogy kölcsönösen vonzódjunk egymáshoz még jobban nehezít a dolgot:\
Keresni kell és ha találsz egyet véletlen az megbecsülni. Bulizás és az ivás korlátok nélkül minden hétvégén nagy divat, én is látom és tapasztalom a követlen környezetemben.
De azért a full idióta negatív emberek között van 1-2 értelmes, aranyos és káros szenvedélyektől mentes is. Csak ugye őt nem fogod buliban megismerni, mert nem jár ilyen helyekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!