Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mutattad be a barátodat/barátnődet a családnak?
Az érdekel, hogy mi módon, mikor, mennyi ideje voltatok addig már együtt, ki mutatta be először a szülőknek a másikat.
Illetve, hogy ilyenkor vittetek valami ajándékot a másik családjának vagy nem.
K*rva eccerű barátocskám...
Barátnőm átjött egy kávére anyám hazaért:
"Anyu X - X ő anyám... elvileg"
Ennyi... ha a család 1 tagjával összeismerkedteted onnantól tök mindegy micsinál a nőd, vagy pasid már "családtag"
(ajánlatos olyannal bemutatni a családból akinek sokat nyom a szava a családban)
És mivan az olyan esetekkel, ahol a lány már ismeri mondjuk az anyós jelöltet, és fordítva, a srác is a lány édesanyját, de nem úgy lettek bemutatva, hogy ő a barátom/barátnőm, hanem úgy, mint egy ismerős (mert akkor még nem voltunk együtt) és persze nem is otthon találkoztam először az anyukájával, csak úgy, a városban...
olyankor mit kell mondani, ha haza is vinne esetleg? :p
kérdező, bocsi hogy kérdéssel kérdésre:)
így kel lakkor:
"anya, apa.. emlékeztek arra a Fiú/lányra akivel mutlkor láttatok? Na nemrég dugtunk..."
Én 5 hónap járás után vittem bemutatni a barátnőmet a családhoz, addig azt se tudták, hogy van barátnőm, kívéve a bátyámat, mert ő külön költözött már tőlünk és ő falazott számunkra.
Az egyetemről egyből velem jött haza, otthon meg bemutattam mindenkinek. Ajándékot mindenkinek vettünk, ő az én családtagjaimnak, én az övéinek.
Először ő mutatott be a szülőknek meg a kistestvérének, aztán 1 hét múlva én mutattam be őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!