Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátotok/barátnőtök megkérdezné h jobban szereted-e őt mint a volt barátodat/barátnődet és te az exed jobban szeretted akkor mit válasszolnál neki?
Hát nemtudom..:Sérdekes ha én még mást szeretek akkor nem leszek valakivel 1ütt 1 évig...
Ha te ebben a helyzetben vagy,akkor miért vagy a mostani b.nőddel ha az exedet szereted?Ezzel ugyanugy becsapod őt...
88 nagyon hülye kérdés
minek vagy vele ha az exed jobban szereted mint őt.
nem az a helyzet, h szeretTed az exed, mondjuk 10es skálán 10zel, de már nem szereted.
a mostanit 10es skálán pl 7 v 8. nem?
ha nem ez a helyzet(tehát még az exedet szereted), akkor én sem értem, miért vagy a mostanival...
Kegyes hazugság! Az igazság nem mindig jó! Ha a kapcsolatod fontosabb mint az igazság, akkor hazudj, ÚGYSINCS jelentősége!!!!
Kizártnak tartom hogy olyan stabil/erős legyen egy kapcsolat hogy elbírjon egy ilyen igazságot!!! Ha elmondod, akkor mérgezni fogja a lelkét, míg éltek!!! Hidd el!
De tudod mit? Gondolj bele a fordított helyzetbe, de úgy igazán! Akkor megérted miről beszélek!
az elözövel értek egyet...
és szerintem sokan félreértik a kérdést... szerintem a kérdezö nem szereti jobban jelenleg az exét, hanem akkor szerette jobban
on: velem is volt már ilyen, az elsö szerelem felejthetetlen, és azota nem éreztem olyat. ennyi
De hogyha már volt valaki, akit jobban szeretett mint őt, akkor egyértelmű, hogy nem a mostani párja az igazi, nem? Hiszen akkor nem szereti őt úgy szívvel-lélekkel... Szóval nem értem, hogy miért van vele. Ennyi.
Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!