Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagynád a barátnődet az apádnak tett ígéretedért és egy kocsiért?
Miért ha elfogy a pénz a kocsit nem kell fenntartani?
Inkább a jövődre és a gyerekeid jövőjére alapozz, ne ilyen butaságokra. Oké h valaki rajongó de h erre adja ki azt a rengeteg pénzt...
Nem kondi terem.
Az megint egy 10-15 milla és a 90%a csődbe megy az első évben.
Küzdősport terem,ringgel,bokszzsákkal.
Egy ilyennek a fenntartási költsége minimális,viszont a helyet meg sokan igénybe vehetik nem csak küzdősportolók,hanem zumba,pilátesz meg mindenféle.
Talán nem is kell elhagynod senkit az autóért...két és fél millióért kapsz ilyen gépet.
Mondjuk ezt a vasat nem cseszném össze, mert vannak olcsóbbak is. Szerintem sok az a 11 millió..kevesebből is kijön. Nekem is volt egy álom autóm az ország másik felében...állandóan nézegettem használtautón, a sors fintora, hogy egy ismerősöm vette meg. Rá 3 hétre rommá törte. Ne sz@rozz...vedd meg.
Az "álmod" fontosabb először TE élj és utána alapítsd családot, ne áldozd fel magad és az egyetlen lehetőséged az életbe.
Nehogy már a barátnőd mondja meg hogy mit csinálj a pénzedből TE döntsd mert a TE pénzed.Talán a ház lesz az életed legnagyobb hibája honnan tudod hogy alakul a nőddel a kapcsolat? Elválsz stb.Nőre marad a ház ez is benne van a pakliban.
A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 01:10
Néztem ezt az autót is.De én erre gondoltam ( [link] ) és saját ízlésre megcsináltatni.És igy is kijönne 2,7Millió forintból.A nagyobb tételek az a bajnokságba nevezés (ez magában milliós tétel),futamokra elmenni,szerelőket alkalmazni (1-2 dolgot megtudok oldani de nagyobb hibákat nem) és egyéb költségek.De elmegyek holnap ezt az autót megnézem.
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 01:13
Még nem házasodtunk össze de ha össze is házasodnánk akkor mindenki vinné amije volt mert egyik barátom is igy szívta meg hogy elszedte tőle a nő az autót,lakást de még a maradék pénzét is
Hát én a helyedben inkább a házat választanám. Sokkal fontosabb mint ilyen dolgokra elszórni a pénzt. Szerintem a barátnőd reálisan látja a dolgokat.
Jó dolog a hobbi, de 11 milliót beleölni, bocsi de a mai gazdasági helyzetben nevetséges felelőtlenség.
Az emberek életre szóló lakáshitelekbe mennek bele, hogy normális körülmények között élhessenek a családjukkal, te meg elszórnád a pénz felét.
Persze a tied, te döntesz. Én házat vennék az tuti. 25 millióból még Pest közelében is lehet normálisabb családi házat venni.
Ne legyél bolond...
21F
Lényeg: Nem csak másokért kell élned mert 1x élsz ki kell élvezni, használni amit kapsz ne halhass a sok hü.yére igenis azt csináld amit TE akarsz és ha ott vagy már jöhet a családalapítás!
És ha már a feministák olyan igazságosak mondják itt is ezt: (ne csak fordított helyzetben!)
Vegyetek felesben házat, mert úgy igazságos.
Ha már a fordítva témánál tartunk: Mi lenne ha a nő kapna pénzt és megkérdezné itt hogy "álmai vagy párja+család"? Itt szerinted mire voksolnának?
Persze hogy az álmaira és miért? Mert a nőknek teljesülhet MINDEN álmuk! Ezért vagyunk hogy őket szolgáljuk!
Itt az élő példa mindenki a családra voksolt mert erre születünk nekünk lószar sem jár azt kell csinálnunk amit a nő akar mert ők a felsőbbrendűek mi meg kutyák vagyunk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!