Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elhagynád a párodat azért,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagynád a párodat azért, mert soha nem visz el nyaralni, kirándulni?

Figyelt kérdés
Nem vagyok nagyravágyó, nem külföldi luxus utazásra gondolok, nekem jó lenne az is, ha csak a lakóhelyünktől kb. 100 km-re mennénk el valahová. Kis változatosság, itt a nyár, a jó idő, mindenki nyaral, kirándul de az én párom nem visz el sehová, mert hogy sok a munka (magának dolgozik nem munkahelyen). Ha 30 km-re is megyünk valahová azért is napokig kell könyörögnöm. Elegem van, azt érzem nem számítok. Sokat kérek?
2015. júl. 14. 09:23
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem oda írni, hogy többször beszélgettem vele erről! Normálisan, nem hisztizve, mindig azt mondja hogy majd megyünk ekkor meg akkor de aztán csak nem megyünk, mert dolgozni kell! Ezért tettem fel úgy a kérdést, hogy ezek után, most már elhagynátok-e!
2015. júl. 14. 10:24
 32/46 anonim ***** válasza:
69%

Mivel láthatóan ez téged boldogtalanná tesz, igen, valószínűleg idővel szakítás lesz a vége. Tök más életet szeretnének. Ő el van otthon, nem vágyik semmilyen kimozdulásra. De meg mennél.

Olyan kompromisszumba belemennék, hogy eljárok másokkal, de nem mindig másokkal, hanem időnként együtt. Ha nem hajlandó erre, akkor nem sok jövőtök van.

Nekem is volt ilyen párom, aki soha sehova nem akar menni. Annyi különbséggel, hogy én mentem volna barátokkal, de azon meg kiakadt és féltékenykedett. Szóval ő nem akart jönni, de nélküle nem menjek sehova :D

2015. júl. 14. 10:25
 33/46 curáku ***** válasza:
68%

Minek kell kiforgatni a kerdezo szavait?! "Miert nem visz el?" = fizetem az en reszemet, csak menjunk mar el egyutt valahova. Nem jelenti, hogy nincs laba a kerdezonek... Es azt sem, hogy penzehes..

Fontos az egyutt toltott minosegi ido, kikspcsolodas. Az exem is ilyen volt, ragtam a fulet es mindig csak majd majd... Hat a parommal mas a helyzet, sokat utazunk, kirandulunk, es ha epp nem akarunk kolteni, akkor egyszeruen csak elmegyunk setalni egy nagyot, leulunk a vizpartra es beszelgetunk. Nekunk szuksegunk van erre. Az exemmel ez volt az egyik ok a szakitasra.. Es ha belegondolunk, akkor ez miert is gaz? Nem a 4 fal kozott szeretnem leelni az eletemet...ja es igen, ltt is mindig volt ido a haverokra, csak velem halogatott. Ez meginkabb megerositett hogy lepni kell.

2015. júl. 14. 10:29
 34/46 anonim ***** válasza:
62%

Kérdező,ha nem változik,vége lesz ennek a kapcsolatnak.

Úgy tűnik,füle botját sem mozgatja a Te vágyaidra.

Sokan írták,hogy menj barátnőkkel stb.Hosszú távon nem megoldás.Az ember azért is választ társat, mert vele szeretné megélni ezeket az élményeket is.

2015. júl. 14. 10:43
 35/46 anonim ***** válasza:
53%

Ezt a kérdést akár az én barátnőm is kiírhatta volna. H-sz-ig dolgozom 12 órában, örülök ha vasárnap kicsit pihenhetek, ő meg hisztizik, hogy nem megyünk sehova. Elhiszem, hogy otthon unatkozik, munkát nem keres, persze ha így folytatja mehet amerre lát... Ezért fontos a körülményeket ismerni! Nem mindegy, hogy miért nem tudtok utazni.

Ha úgy érzed ugyanannyit tesztek a kapcsolatba és ő elhanyagol akkor szakíts.

2015. júl. 14. 10:45
 36/46 anonim ***** válasza:
73%

A közös programok, az együtt töltött minőségi idő hiánya miatt megromolhat a kapcsolat. Neked kell tudnod, mennyire rossz a helyzet, mennyire menthető, érdemes-e próbálkozni. Te tudod, mennyire "passzoltok össze".

Ilyen esetekben viszont nem elég, ha csak az egyik fél akarja a változást. Mindkettőnek akarni kell, csak így van értelme.

2015. júl. 14. 13:01
 37/46 anonim ***** válasza:
27%

mi az hogy vigyen el nyaralni,mi vagy te öleb? pórázon vigyen el ?:,D az ilyen nőt sosem tudnám semmibe se nézni

akit nekem kell elvinnem eltartanom,az sosem lesz semmiben egyenrangú vele.De még más nőkkel sem.

de ha az a bajod hogy közös pénzből nem mentek akkor meg beszéld meg vele,ne legyél néma hülye nő az ilyenek kerüljenek el az életben,mert innen olvasva is lehoznak

kinek van ezekre türelme de komolyan ?:d nem tudja megbeszélni

a másik meg h elvárná őt vigyék nyaralni mint valami gyereket

és ezt valaki viseli türelemmel.EPIC

2015. júl. 14. 14:08
 38/46 curáku ***** válasza:
35%
#dev.. Mi lenne ha venned a faradtsagot es elolvasnad a kerdezo kommentjeit?! Akkor talan nem irnal baromsagot.
2015. júl. 14. 14:26
 39/46 anonim ***** válasza:
14%

a kérdést olvasom el szinte mindig csak,abból is a rövidebbet.

egyébként sem írtam rosszat,ha nem rá majd illik másvalakire.Tőlem tanulni mindig lehet.Életszerű szituációt vázoltam fel mások hasznára ...nincs mit ! :)

2015. júl. 14. 14:36
 40/46 anonim ***** válasza:
37%

elolvastam az apró betűs részt is,noname,tedd meg te is ha képes vagy olvasni.Ebből egyértelmű hogy rá van utalva másra ez jön le.Amit utólag magyarázott,az már kevésbé érdekes,hiszen úgy tegyük fel a kérdés magát és a leírást hogy abban minden információ benne legyen,ami szükséges a megválaszolására,ez lenne a logikus,nem? ha én valaha kérdeznék bármit amire azt gondolom nincs szükségem,azt rendkívül oda figyelve,precízen és igényesen tenném ahogy az életem is élem :)

jó lenne ha mások is követnék a példát.esetleg te is.

2015. júl. 14. 14:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!