Hozzámennél olyan emberhez, aki csak adósságot halmoz fel adósság hátára? Ha ilyen ember a párod, elhagynád emiatt?
Mikor megismertem, eltitkolta az adósságát. Akkor derült ki, mikor összeköltöztünk. Akkor "csak" 3 felé tartozott, plusz a gyerektartáson kívűl valamit már vontak a fizetéséből. 3 év alatt nem jutottunk a mínuszról a nullára... Még mindig több mint egy millióval tartozik egy adósságbehajtó cégnek, plusz 2 szolgáltatónak (telenor, upc), plusz providentes tartozása is van.
Az én nevemen nincs semmi... Viszont, megkérte a kezem...
Mire mindent kifizetünk, minimum 2-3 év, és akkor leszünk csak nullán, ha addig nem csinál újabb adósságot.
Besokalltam, hogy soha semmire nem telik (kirándulás, nyaralás). A gyerekének sem tudunk venni ruhákat, bicajt, kifestetni a szobáját stb.
Dolgozott már külföldön, de a sok túlóra pénzt nem kapta meg, így a 3 hónapra szinte ugyanannyit kapott mintha itthon maradt volna dolgozni.
Megmondom őszintén, az is bennem van, hogy miután kifizettük közösen az adósságát, elhagy és új életet kezd valaki mással.
Van a nevemen egy lakást (albérlők vannak benne), ha azt eladnám, mindent kitudnánk fizetni belőle... Egyébként albérletben van a párom, ami egy ismerőséé, tehát csak rezsit kell fizetnie.
Voltak olyan hónapok, mikor kevesebbet keresett, hogy a szüleimtől kértünk pénzt, plusz 2-3 hónapig náluk ettünk, hogy minden tartozásnak a havi részletét kifizessük.
:(
Szeretem, de nem bírom lelkileg ezt az egészet, hogy bármikor bekopoghat valaki,hogy a párom neki is tartozik.
én ismerek valakit, akivel ugyanez volt, hogy a párja csak visszafelé húzta mindig az életben, ő simán lelécelt és összejött egy vele egy habitusú-sikerorientált, ambíciózus emberrel és most ők közösen építenek, közösen ruháznak be autókra, gyerekre, egyszóval lehet vele haladni.
szerintem ez mersz kérdése csak.
egy emberről/társról egy csettintéssel váltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!