Hozzámennél olyan emberhez, aki csak adósságot halmoz fel adósság hátára? Ha ilyen ember a párod, elhagynád emiatt?
Mikor megismertem, eltitkolta az adósságát. Akkor derült ki, mikor összeköltöztünk. Akkor "csak" 3 felé tartozott, plusz a gyerektartáson kívűl valamit már vontak a fizetéséből. 3 év alatt nem jutottunk a mínuszról a nullára... Még mindig több mint egy millióval tartozik egy adósságbehajtó cégnek, plusz 2 szolgáltatónak (telenor, upc), plusz providentes tartozása is van.
Az én nevemen nincs semmi... Viszont, megkérte a kezem...
Mire mindent kifizetünk, minimum 2-3 év, és akkor leszünk csak nullán, ha addig nem csinál újabb adósságot.
Besokalltam, hogy soha semmire nem telik (kirándulás, nyaralás). A gyerekének sem tudunk venni ruhákat, bicajt, kifestetni a szobáját stb.
Dolgozott már külföldön, de a sok túlóra pénzt nem kapta meg, így a 3 hónapra szinte ugyanannyit kapott mintha itthon maradt volna dolgozni.
Megmondom őszintén, az is bennem van, hogy miután kifizettük közösen az adósságát, elhagy és új életet kezd valaki mással.
Van a nevemen egy lakást (albérlők vannak benne), ha azt eladnám, mindent kitudnánk fizetni belőle... Egyébként albérletben van a párom, ami egy ismerőséé, tehát csak rezsit kell fizetnie.
Azt mondta, nem emlékszik mire költötte a pénzt. Nekem csa az ügyintéző (adósságbehajtó cégnél) mondta a hölgy, hogy az egyik személyi hitel, a másik azt hiszem hitelkártya tartozás...
Én 140E-t keresek nettóba, ő 160E-t, amiből csak 80at kap kézhez. Havi szinten. Utalnunk kell 60-60 ezret a tartozására, rezsi havonta 50 e, bérletre 15E megy el kettőnknek. És a maradékból eszünk, plusz a tv-internetet fizetni kell a hűségidő miatt (8E)
Tehát kajára 25-30 E ft szokott maradni.
Amit mi utalunk adósság, az 1 és 1,5 millió között van, amit vonnak tőle az is azt hiszem 500 e fölött van.
A telenor+upc tartozást még nem számoltam bele, mert azt még nem követelik adósságbehajtón keresztül.
Ne viccelj, nehogy eladd a lakásodat. Hogyne, hogy az ő tartozását kifizessétek. Nyomban utána el is hagyna. Ebből nem fog "kigyógyulni" kezdődni fog elölről.
A kérdésre válaszolva: Igen, elhagynám.
Szerintem nincs min gondolkodni!
Az elején hazudott Neked, tehát később is fog.Az emberek alapvetően nem változnak!
Élősködik rajtad, Te meg hagyod! Jól kerestek és nyomorogtok, az ő adósságai miatt.
Felelőtlen ember, pláne, ha még gyereke is van!
Az ingatlanodat meg el ne add!!!
Gyorsan szabadulj meg tőle!
Én nem mennék hozzá egy ilyen emberhez, mert előbb utóbb kisemmiz. A lakást ne add el, meg se forduljon a fejedben. Meg hát az se járja, hogy te fizetgesd más hülyeségét. Akármennyire is szereted, szerintem nem fogtok ebből kilábalni, mert ha ennyire nem tud bánni a pénzzel,akkor később se fog tudni, és akkor élhettek a létminimumom a jó fizetésetekből.
Jobbat teszel magadnak, ha elhagyod.
2 millió forinttal nem tud elszámolni... ráadásul a legdrágább hiteltípusokat vette fel.
Komolyan, mire számítasz? Eddig is eltitkolta, tudta, hogy nem kóser, amit csiál. Mi a garancia arra, hogy akár most is nem vesz fel újabb - jó drága! - hiteleket?
Miben más ez a helyzet, mintha minden fizetésnapon egy nagy lendülettel kiszórnál néhány tízezrest az ablakon?
Mondtad, hogy gyereke van. Rákérdezhetek, hogy ott min ment gajra a kapcsolat? Csak nem az anyagiak?
Hozzámennék-e? Semmiképpen sem!
Elhagynám-e? Igen!
Nem fizetném az adósságát, és búcsút mondanék neki minél hamarabb. Évekig dolgozol azon, hogy kifizesd az Ő hülyeségét, de addigra majd lesz másik adósság.
Te tönkremész, ő meg éli az életét, hiszen tudja, majd rendezi valaki a számláit.
Jobbat érdemelsz! Az ilyen mihaszna, élősködő pasiktól mindenki jobbat érdemel.
Köszönj el tőle mielőbb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!