Hozzámennél olyan emberhez, aki csak adósságot halmoz fel adósság hátára? Ha ilyen ember a párod, elhagynád emiatt?
Mikor megismertem, eltitkolta az adósságát. Akkor derült ki, mikor összeköltöztünk. Akkor "csak" 3 felé tartozott, plusz a gyerektartáson kívűl valamit már vontak a fizetéséből. 3 év alatt nem jutottunk a mínuszról a nullára... Még mindig több mint egy millióval tartozik egy adósságbehajtó cégnek, plusz 2 szolgáltatónak (telenor, upc), plusz providentes tartozása is van.
Az én nevemen nincs semmi... Viszont, megkérte a kezem...
Mire mindent kifizetünk, minimum 2-3 év, és akkor leszünk csak nullán, ha addig nem csinál újabb adósságot.
Besokalltam, hogy soha semmire nem telik (kirándulás, nyaralás). A gyerekének sem tudunk venni ruhákat, bicajt, kifestetni a szobáját stb.
Dolgozott már külföldön, de a sok túlóra pénzt nem kapta meg, így a 3 hónapra szinte ugyanannyit kapott mintha itthon maradt volna dolgozni.
Megmondom őszintén, az is bennem van, hogy miután kifizettük közösen az adósságát, elhagy és új életet kezd valaki mással.
Van a nevemen egy lakást (albérlők vannak benne), ha azt eladnám, mindent kitudnánk fizetni belőle... Egyébként albérletben van a párom, ami egy ismerőséé, tehát csak rezsit kell fizetnie.
8 vagyok
nem is csupán mersz kérdése a szakítás, hanem hogy magadban érzed e azt, hogy te jobbat érdemelsz, te többre vagy képes, hozzád jobb illik, vagy pedig neked ez adatott, ezt kell szeretni, ilyen az élet
szóval tőled függ, mert a jövőd is úgy alakul
amilyen a gondolkodásod
"Megmondom őszintén, az is bennem van, hogy miután kifizettük közösen az adósságát, elhagy és új életet kezd valaki mással. "
Ha szerettem nyilván de te nem is bízol benne, ha nem lenne tartozása arany ember lenne de nem bíznál benne akkor sem.
Nagyim szokta mondani, nem baj, ha nincs semmije, de mínuszban sem legyen.
Először azt gondoltam, hogyha 1-2 év alatt kifizetünk mindent, utána lehet gyűjtögetni.
Háát, nem :(
Milyen célra vette fel a hiteleket, mit mondott?
Mennyi a jelenlegi adósságállomány és mennyi ehhez a havi bevételetek?
Nem mennék hozzá, és most sem fizetném az ő tartozását.
A lakást meg eszedbe ne jusson eladni!!!!!!
És szerintem szépen ki is használ téged.
amúgy én meg pont a kapcsolat elején várom, hogy pont ő bizonyítson, nem én. hogy el tudjam dönteni jó társ/férj/apa lenne e.
nemhogy én emeljek fel valakit
látod így te sem tudod bízhatsz e egyáltalán benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!