Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hozzámennél olyan emberhez,...

Hozzámennél olyan emberhez, aki csak adósságot halmoz fel adósság hátára? Ha ilyen ember a párod, elhagynád emiatt?

Figyelt kérdés

Mikor megismertem, eltitkolta az adósságát. Akkor derült ki, mikor összeköltöztünk. Akkor "csak" 3 felé tartozott, plusz a gyerektartáson kívűl valamit már vontak a fizetéséből. 3 év alatt nem jutottunk a mínuszról a nullára... Még mindig több mint egy millióval tartozik egy adósságbehajtó cégnek, plusz 2 szolgáltatónak (telenor, upc), plusz providentes tartozása is van.

Az én nevemen nincs semmi... Viszont, megkérte a kezem...

Mire mindent kifizetünk, minimum 2-3 év, és akkor leszünk csak nullán, ha addig nem csinál újabb adósságot.

Besokalltam, hogy soha semmire nem telik (kirándulás, nyaralás). A gyerekének sem tudunk venni ruhákat, bicajt, kifestetni a szobáját stb.

Dolgozott már külföldön, de a sok túlóra pénzt nem kapta meg, így a 3 hónapra szinte ugyanannyit kapott mintha itthon maradt volna dolgozni.

Megmondom őszintén, az is bennem van, hogy miután kifizettük közösen az adósságát, elhagy és új életet kezd valaki mással.

Van a nevemen egy lakást (albérlők vannak benne), ha azt eladnám, mindent kitudnánk fizetni belőle... Egyébként albérletben van a párom, ami egy ismerőséé, tehát csak rezsit kell fizetnie.

2014. márc. 21. 20:00
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%

Számold össze, hogy mennyi pénzt költöttél erre az emberre. Gondolj bele, ha ezt mind magad és a leendő gyereked részére tennéd félre egész jó kis alapot teremthetnél.

Ez a pasi olyan, mint egy feneketlen vödör, csak lapátolsz bele, de közben az alján kifolyik.

2014. márc. 22. 10:16
 32/35 anonim ***** válasza:

Én nem házasodnék össze egy ilyen emberrel, az biztos.

Sajnos valószínű, hogy ez nem fog megváltozni.

Eszedbe ne jusson a saját lakásod eladni, és a pénzt az ő adósságába fektetni!

Ne tedd!

Inkább keress magadnak olyat, aki hozzád hasonlóan jól osztja be a pénzt!

2014. márc. 22. 16:22
 33/35 A kérdező kommentje:
Mehetnék a lakásomba lakni, de félek nehogy az adósságbehajtó cég az én lakásomra akarja rátenni a kezét.. A számláról amiről utalunk, más próbáltak pénzt leemelni, a bankom értesített.... (bár ezt a mai napig nem értem hogy lehetséges)
2014. márc. 24. 06:54
 34/35 anonim ***** válasza:
100%
ha az dósság nem a te neveden van, akkor ahhoz neked és a lakásodnak az égvilágon semmi köze nincs! nem kell akkor attól félned, hogy rátesznek bármit is a lakásodra... számla közös néven megy? ha igen akkor alapból kié és ki a társkártyás? mert ha a pasi a társkártyás akkor bemész a bankba és leíratod a nevét róla.. megszünteted a társkártyát... ezt nélküle is megteheted! ha az övé akkor meg nyitsz te magadnak egy külön számlát és innentől arra utaltatod a fizetésed és kész... nem vagytok házasok, nincs közös vagyonotok! semmitől nem kell félned! költözz el és kezdj minél gyorsabban új életet... NÉLKÜLE!
2014. márc. 24. 07:42
 35/35 anonim ***** válasza:
Azóta mi a helyzet?
2015. okt. 25. 11:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!