Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagynád a párodat azért, mert soha nem visz el nyaralni, kirándulni?
Párom pánikol a buszon, tehát az kilőve. Autónk pedig nincs. Gondolhatod mennyit utazunk együtt.
Ettől függetlenül boldog párkapcsolatban élünk és megoldjuk a problémáinkat.
Nos, én házasságban éltem és a házasságom 13 éve alatt a férjem soha sehová nem vitt el. Egy ideig mentem én magamtól is, de ahogy itt a válaszadók többsége én is szívesebben nyaraltam volna a férjemmel, és nem a barátnőimmel akik később hozták a szerelmüket, férjüket is. Ilyenkor én voltam a felesleges harmadik. Nálam a sok beszélgetés, könyörgés vagy veszekedés sem hozott javulást. Legtöbbször megígérte, hogy " oké, jövőhéten elmegyünk kirándulni, rendben" de semmi nem lett belőle. Én többször megcsinálta, hogy befizettem pár napos nyaralásokra, amit vonattal 1-2 óra alatt el lehetett érni. Amikor meglátta, hogy minden fizetve van, csak utazni kell, akkor is nagy volt az öröm, hogy, persze, hogy szabit kér, és megyünk ez nem kérdés. Végül nem mentünk, pénzkidobás volt mindig.
Sokszor egyedül utaztam de az megint nem olyan. Az ember olyan magányos lesz ilyenkor, mert nem tudja kivel megosztani a nyaralás örömét.
Én végül is ott rágtam be, hogy rám sosem volt ideje, sosem vett ki szabit, de amikor a haverja Medvetóhoz ment Romániába akkor a férjem simán kivett 2 hetet, hogy a haverja meghívta, de csak őt, engem nem.
Én itt döntöttem el, hogy nem építek többé erre a házasságra. Végül is sok apróság volt ami már nem működött, a nyaralások, kirándulások csak újabb cseppek voltak a pohárban. Mi végül is elváltunk.
Szóval itt a gyakorin sokan azt hiszik olyan könnyű elmenni a párunk nélkül nyaralni, de nyilván nekik vagy nincs senkijük, vagy nincs ilyen gondjuk.
Azért nem mindegy, hogy tényleg sokat kell dolgoznia vagy lesz.r és csak rád nincs ideje haverjaival meg utazgat.
Én nem hagynám el, nem is hisztiznék, hanem normálisan megbeszélném vele.
Te dolgozol vagy sok a szabadidőd?
12: Teljesen igazad van. Nem tudom, miért pontoztak le. Szerintem is normális vágy, ha az ember a párjával szeretne kikapcsolódni. Persze ettől még lehet menni barátokkal is. A kettő nem zárja ki egymást.
Más, aki írta, hogy mindenféle fóbiái vannak a párjának. Nyilván az egy teljesen más helyzet.
A kérdezőnek nem tudok válaszolni, mert igazából az nem derült ki, hogy a párja miért nem akar vele menni. Még kéne infó. Másokkal elmegy? Haverokkal? Vagy sose jár sehova? Amikor megismerted, akkor is ilyen volt? Muszáj ennyit dolgoznia? Vagy ez csak kibúvó?
Aki nem volt ilyen helyzetben, az nem is érti ezt meg.
Nekem is volt hasonló kapcsolatom. Igaz mi ritkán eljártunk ide-oda de akkor azt kellett hallgatni hogy fáj a lába, hideg van, meleg van, párás a levegő, izzad a háta, éhes, szomjas, álmos, fáradt, pihenni akar, stb.
a végén inkább nem is mentem vele sehova mert nem volt idegzetem a folytonos hisztit hallgatni hogy most épp mi nem tetszik neki. Végül elváltak útjaink egyéb dolgok miatt /agresszív lett a végére, nem részletezném miket csinált/
Aki nem otthon ülő típus azt felemészti egy ilyen kapcsolat szerintem, csak nő a feszültség a felekben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!