Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagynád a párodat azért, mert soha nem visz el nyaralni, kirándulni?
1) Akkor menj el mással. Neked is meg lesz az örömöd, és ő is dolgozhat. Talán még kedvet is kap, ő is, és legközelebb ő visz.
2) Segíts neki a melóban és akkor több időtök lesz.
Egyébként kevés az infó. Lehet, hogy azért dolgozik állandóan, hogy meg tudjatok élni.
Egy jó kapcsolat alapja, hogy megtudjátok beszélni a dolgokat...értelmesen, mint két felnőtt ember.
Könyörögnöd kell, hogy elvigyen...már ezt se értem amúgy. Mint egy gyerek. Eltartott vagy?
Bocs... de szerintem eszméletlen elkényesztetett és igenis nagyravágyó lehetsz, ha meg fordul ilyen a fejedben, hogy ezért elhagyd a párod !!!
Szerintem jobban is jár a barátod, ha elhagyod, legalább megszabadul egy hisztigéptől !!!
És ez rohadtul igaz, hogy a mai lányok jelentős százaléka csak a pénzre hajt !!!
8: De miért nem visz, miért kell mindig dolgozni? Nem mindegy!
Kell a pénz, különben gondok lennének?
Vagy csak nem szeret eljárni sehova sem?
Mindig ilyen volt?
Te nem tudsz neki segíteni, hogy jobban haladjon a munkával és több szabadidő legyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!