Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elhagynád a párodat azért,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagynád a párodat azért, mert soha nem visz el nyaralni, kirándulni?

Figyelt kérdés
Nem vagyok nagyravágyó, nem külföldi luxus utazásra gondolok, nekem jó lenne az is, ha csak a lakóhelyünktől kb. 100 km-re mennénk el valahová. Kis változatosság, itt a nyár, a jó idő, mindenki nyaral, kirándul de az én párom nem visz el sehová, mert hogy sok a munka (magának dolgozik nem munkahelyen). Ha 30 km-re is megyünk valahová azért is napokig kell könyörögnöm. Elegem van, azt érzem nem számítok. Sokat kérek?
2015. júl. 14. 09:23
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
67%

Igen, az igaz. De nem tudunk a párjáról semmit. Azt kérdezte, hogy elhagynám e a páromat ezért. Én nem (buszos vagyok)

Az ő párjának is ki tudja milyen munkája van. Lehet, hogy mezőgazdaságban dolgozik. Onnan nem lehet elmenni hetekre.

Ha csak simán bunkó, az más kérdés. De ismétlem, nem tudunk róla semmit és csak a kérdés alapján válaszoltam.

2015. júl. 14. 09:54
 22/46 anonim ***** válasza:
82%

"Csapd ki a hisztit mond el neki hogy sose mentek sehova kettesben igazán fordíthatna rád ennyi időt legalább két vagy három napos kiruccanás valamerre nem visz a csődbe."

Na az ilyen "hisztizek egy sort és akkor majd észreveszi magát" p*csákat hagynám ott rövid úton a fenébe, ha pasi lennék ;)

Kérdező, LEÜLNI, MEGBESZÉLNI. Nem kicsapni a hisztit.

21L

2015. júl. 14. 09:54
 23/46 anonim ***** válasza:
44%
Igazából ezt mindenkinek magának kell éreznie. Nyilván bizonyos időnek el kell ahhoz telnie, hogy az ember azt mondja, ebben a kapcsolatban nem vagyok boldog (azért mert nem megyünk együtt sehová vagy nem foglalkozik velem vagy kihasznál stb.stb.) Tehát egy idő után ha nem vagy boldog, úgyis az lesz a vége, hogy szakítasz vele. Nekem a volt férjem volt olyan, hogy vállalkozóként mindig dolgozott, sosem akart elmenni sehová. Ez (többek között ez) szépen lassan fel is őrölte a kapcsolatot.
2015. júl. 14. 09:55
 24/46 anonim ***** válasza:
22%

Hisztit felejtsd el, mert csak rosszabb lesz!

Lepd meg egy pár napos úttal, vagy ezt már próbáltad?

( vagy eltartott vagy ahogy írták első oldalon? Mert az megint más)

2015. júl. 14. 09:56
 25/46 anonim ***** válasza:
19%

Sok embernek nem fontos a nyaralás, teljesen közömbös ez iránt, ha meg mégis, akkor csak a facebook profilkép kedvéért.

Gondolom az első hozzászólók többsége ilyen...

Mint mindig, a háttérinformációk nélkül hörögnek, ítélkeznek.

Nekem is ilyen a párom, hogy teljesen közömbös a kirándulás, túrázás iránt, ellenben ha plázába kell menni, akkor meg van zavarodva érte.

2015. júl. 14. 09:57
 26/46 anonim ***** válasza:
44%
25-ös. Én évek óta nem cseréltem, töltöttem fel képet a facebookra :) de igenis fontosnak tartom hogy elmenjünk kikapcsolódni, hogy fotózzunk MAGUNKNAK, hogy legyen később mit visszanézni, emlékeket felidézni...
2015. júl. 14. 09:58
 27/46 A kérdező kommentje:

Először is, nem a facebook miatt szeretnék nyaralni menni! Nem is vagyok eleve az a típus aki aktívan töltögeti fel a képeket a mindennapokról vagy éppen a különlegesebb alkalmakról. Engem a facebook hidegen hagy ilyen téren, kapcsolat tartásra használom nem pedig flancolni rajta.

Én egy egészséges emberről beszéltem, nincs semmilyen fóbiája szimplán csak elvan otthon a megszokásba, nem érdekli a kirándulás mert ő már bejárta fél európát és őt ez már nem érdekli. Én viszont nagyon szeretném ha időnként lenne valamilyen kiruccanásunk, nekem jó ha belföldön, nem vagyok nagyravágyó ember! Csak ki akarok kicsit lépni a komfortzónából és nem barátnőkkel, nem ismerősökkel meg nem testvérrel hanem a párommal, mert vele élek együtt! Kicsit több mint egy éve vagyunk együtt és a megélhetésért dolgozik de nem szegény ember csak munkamániás!

2015. júl. 14. 10:16
 28/46 anonim ***** válasza:
64%
Hacsak nem betegség miatt nem megyünk sehova, akkor elhagynám. Én imádok menni, utazni, kirándulni, nyaralni. Amikor nehezebben tudtuk anyagilag megoldani, akkor is 3 napra lementünk a balcsira és mi a férjemmel hideg kaján éltünk, a lányunknak megoldottuk a napi egyszeri meleg kosztot. De már egy Tatai egynapos kirándulásnak is tudtunk örülni. Azóta szerencsére változott anyagi helyzetünk, ahogy tehetjük megyünk, utazunk. Muszáj, hogy kikapcsolódjon az ember! Teljesen megértelek. Én megfulladnék abban a malomkerékben, hogy itthon és munka. Nekem ez kevés.
2015. júl. 14. 10:17
 29/46 anonim ***** válasza:
34%

Már ott megakadtam, hogy miért is kéne "elvinnie"?

Van lábam, megyek én magamtól. Nálunk a nyaralás nem kegy, nem ajándék, nem úgy működik, hogy csak akkor lehetséges, ha a "párom" úgy dönt, hogy meglep és "elvisz".

Általában az év első felében, amikor le kell adnunk az előzetes szabadságtervet, akkor összeülünk és megbeszéljük KÖZÖSEN, hogy idén mi fér bele és mi nem, kinek mihez lenne kedve, majd nekiállunk keresgélni. Változó, hogy melyikünk vállalja a szervezés oroszlánrészét. Ha döntöttünk, leadjuk a szabitervet, lefoglaljuk az utat és kész.

Nincs hiszti, nincs játszmázás, helyette kommunikálunk, mint az ép emberek.

2015. júl. 14. 10:18
 30/46 anonim ***** válasza:
44%

Én csak azt nem értem még mindig, hogy miért nem lehet ezt vele megbeszélni?

Nem könyörgéssel, meg sírással-rívással, hanem értelmes beszélgetésekkel. Érveléssel, meggyőzéssel. Úgy, hogy az ő indokát is meghallgatod és őt is érdekli a te véleményed.

Egy párkapcsolatban a kompromisszumkészség és a problémamegoldó képesség a két legfontosabb dolog, és ti ennek pont híján vagytok.

2015. júl. 14. 10:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!