Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk (és lányok)! Szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk (és lányok)! Szerintetek nagyon kövér vagyok? (KÉP! )

Figyelt kérdés

Eddig -10kg-nál tartok, kb. ennyit is szeretnék még fogyni.

170 cm magas vagyok. Hány kg-nak tippeltek? Ez már nagyon kövér? Nagyon elfogadhatatlan egy ilyen alak?

Képek:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Természetesen minden normális válaszra megy a zöld pacsi. Ha lehet, ne ócsároljatok!

(Ui.: A képeken a mobil, fej, háttér, ékszerek azért vannak kisatírozva, hogy véletlenül se ismerje fel senki.)

2015. máj. 6. 09:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/84 anonim ***** válasza:
25%

Vannak új képek?

A kérdésben levőknél még egészségtelen volt az alakod, nem túl vonzó, az emberben tudatalattijában az igénytelenség lustaság trehányság társul egy ilyen testalkathoz. Azóta mi változott, hogy ki kellett raknod a kérdést?

2016. okt. 12. 19:44
 82/84 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem már most is nagyon jó alakod van. De ha még szeretnél fogyni akkor hajrá! Sok sikert!
2016. okt. 12. 20:05
 83/84 anonim ***** válasza:
43%

Kérdező, úgy látom már több mint egy éves a kérdés, azóta van valami változás az alakoddal? :)

Szerintem amúgy egész jó, nem is feltétlenül 10 kilót kéne leadni, hanem formásodni.

Én is ilyen magas vagyok, szóval magamból kiindulva 65 kiló körülinek tippelnélek.

2016. okt. 12. 20:47
 84/84 anonim ***** válasza:
38%
Nagyon jó az alakod , semmi baj vele. Vannak új képek , hogy összetudjuk hasonlítani ?
2016. okt. 13. 07:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!