Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk (és lányok)! Szerintetek nagyon kövér vagyok? (KÉP! )
Eddig -10kg-nál tartok, kb. ennyit is szeretnék még fogyni.
170 cm magas vagyok. Hány kg-nak tippeltek? Ez már nagyon kövér? Nagyon elfogadhatatlan egy ilyen alak?
Képek:
Természetesen minden normális válaszra megy a zöld pacsi. Ha lehet, ne ócsároljatok!
(Ui.: A képeken a mobil, fej, háttér, ékszerek azért vannak kisatírozva, hogy véletlenül se ismerje fel senki.)
Vannak új képek?
A kérdésben levőknél még egészségtelen volt az alakod, nem túl vonzó, az emberben tudatalattijában az igénytelenség lustaság trehányság társul egy ilyen testalkathoz. Azóta mi változott, hogy ki kellett raknod a kérdést?
Kérdező, úgy látom már több mint egy éves a kérdés, azóta van valami változás az alakoddal? :)
Szerintem amúgy egész jó, nem is feltétlenül 10 kilót kéne leadni, hanem formásodni.
Én is ilyen magas vagyok, szóval magamból kiindulva 65 kiló körülinek tippelnélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!