Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk (és lányok)! Szerintetek nagyon kövér vagyok? (KÉP! )
Eddig -10kg-nál tartok, kb. ennyit is szeretnék még fogyni.
170 cm magas vagyok. Hány kg-nak tippeltek? Ez már nagyon kövér? Nagyon elfogadhatatlan egy ilyen alak?
Képek:
Természetesen minden normális válaszra megy a zöld pacsi. Ha lehet, ne ócsároljatok!
(Ui.: A képeken a mobil, fej, háttér, ékszerek azért vannak kisatírozva, hogy véletlenül se ismerje fel senki.)
#67 én nem válaszoltam itt, de szerintem is tudna még mit tenni az alakjáért. A strandon pl egy halom tökéletes alakú lány van. Mert bizony ők is küzdenek érte. Szerintem itt sem bálnák válaszolnak, csak őszinte emberek.
Én például genetikailag egy nagyon jó alkattal lettem megáldva, amiért nem kell tennem semmit, így nem dörgölöm mások orra alá. De a nővéreim odafigyelnek az étkezésükre, az étrendjükre, rengeteget sportolnak, és az alakjuk valami hihetetlen jó és vonzó. (pedig könnyen hízósak).
Erre nem mondanám azt, hogy feltétlen vonzó.
A kérdező a véleményünket kérte, akkor hadd mondjuk már el azt.
Sztem kb 78-80 kilo vagy, de nem vagy egyaltalan kover sztem csak valahogy formalodni kene, izmot felszedni ahhoz h valamifele tonusod legyen.
Egyebkent tenyleg, hany kilo vagy? Szerintem mindenki kivancsi, nem fair h nem arulod el:-)
Miért emelted ki a kérdést 5 hónap után ugyanazokkal a képekkel?
5 hónap után már nem kéne aktuálisnak lenniük ezeknek a képeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!