Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk (és lányok)! Szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk (és lányok)! Szerintetek nagyon kövér vagyok? (KÉP! )

Figyelt kérdés

Eddig -10kg-nál tartok, kb. ennyit is szeretnék még fogyni.

170 cm magas vagyok. Hány kg-nak tippeltek? Ez már nagyon kövér? Nagyon elfogadhatatlan egy ilyen alak?

Képek:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Természetesen minden normális válaszra megy a zöld pacsi. Ha lehet, ne ócsároljatok!

(Ui.: A képeken a mobil, fej, háttér, ékszerek azért vannak kisatírozva, hogy véletlenül se ismerje fel senki.)

2015. máj. 6. 09:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/84 anonim ***** válasza:
69%

20-as nem vagy gebe, de szerintem a kérdező sincs 70 kg. Én 70 kilósan jóval-jóval kövérebb voltam ugyanennyi centivel. Habár mondjuk a kép csalós lehet.

Néhány kilóval 60 felett tippelem, talán 65 körül?

Azért nem kell már fogyózni, mert ez nem kövérség, maximum itt-ott van kis felesleg.

Ez egészséges táplálkozás mellett edzéssel, sporttal nagyon jó alak lesz.

Az itt emlegetett 10 kilós fogyás után viszont alig lesz melled.

2015. máj. 6. 10:41
 22/84 anonim ***** válasza:
25%

Nálam ez még bőven a duci kategória

Ha már leadtál 10 kg-t akkor az már nagyon jó, jó úton haladsz. Csak maradjon meg a kitartás :)

2015. máj. 6. 11:08
 23/84 anonim ***** válasza:
38%
Nem vagy kover egyaltalan! Kezd el sportolni! Sprintfutas, torna, konditerem, mma, joga, hastanc. Sokat sokfelet! Mind izmosit. Heti 6 nap sport kell! Illetve terj at a lisztmentes etrendre es akkor a narancsborod eltunik es ujra feszes lesz a borod! Eltunik a feltetelezheto puffadtsag az arcoDrol is. Nyugodtan egyel , csak tarsd be a lisztmentesseget. En meg a hust is kihagyom. Azota nagyon izmos vagyok! Es eros! N
2015. máj. 6. 11:38
 24/84 anonim ***** válasza:
82%
örülök hogy vannak olyanok akik azt mondták,hogy jó vqgy így. Nem kell semmit kihagyni az étrendből csak mindent mértékkel és sportolj, elég fiatalnak tűnsz még. Na meg érdekelne h a válaszadók hány % án van kis felesleg... amúgy meg addig fogyj amíg Te nem leszel elégedett magaddal. A többiek meg ne érdekeljenek udvarlód tuti lesz már így is :)
2015. máj. 6. 12:14
 25/84 anonim ***** válasza:
89%
jó az alkatod de 10kg-ot még fogynod kéne szerintem
2015. máj. 6. 13:50
 26/84 anonim ***** válasza:
100%

70kg

Es hajra!!;)

Eddig kiraly vagy!

2015. máj. 6. 14:34
 27/84 anonim ***** válasza:
87%
Gondolom a válaszolók nagyrésze fiú, és elképzelésük sincs, hogy néz ki egy 60-65 kg-os nő :D Nem így!
2015. máj. 6. 21:57
 28/84 anonim ***** válasza:
71%

Én szerintem azért 10 kg-ot nem kell fogynod.Egy 5-6 esetleg még lemehet rólad,de így sem vagy kövér,szerintem csinos vagy,a felsőtested nagyon vézna lenne -10 kg-mal.

Hány kg lehetsz most? Hááát,ha magamból indulok ki,én 60 kg vagyok a 170 cm-hez,s ha azt feltételezem,hogy Te is 170 cm vagy,akkor olyan 65-68 kg-nak tippellek.:)

2015. máj. 7. 08:15
 29/84 anonim válasza:
87%
Fogadd meg a pozitív kommenteket, de akkor fogyj tovább, ha NEM vagy elégedett magaddal. Nekem is mindenki azt mondja, hogy jó alakom van, de annyira nincs önbizalmam, hogy emiatt próbálok most egy kicsit fogyni :)
2015. máj. 7. 08:20
 30/84 anonim ***** válasza:
23%

Sztem sportolni kellene nagyon erősen

Nem súly baj van, hanem testzsír arány gond...

2015. máj. 7. 17:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!