Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk (és lányok)! Szerintetek nagyon kövér vagyok? (KÉP! )
Eddig -10kg-nál tartok, kb. ennyit is szeretnék még fogyni.
170 cm magas vagyok. Hány kg-nak tippeltek? Ez már nagyon kövér? Nagyon elfogadhatatlan egy ilyen alak?
Képek:
Természetesen minden normális válaszra megy a zöld pacsi. Ha lehet, ne ócsároljatok!
(Ui.: A képeken a mobil, fej, háttér, ékszerek azért vannak kisatírozva, hogy véletlenül se ismerje fel senki.)
20-as nem vagy gebe, de szerintem a kérdező sincs 70 kg. Én 70 kilósan jóval-jóval kövérebb voltam ugyanennyi centivel. Habár mondjuk a kép csalós lehet.
Néhány kilóval 60 felett tippelem, talán 65 körül?
Azért nem kell már fogyózni, mert ez nem kövérség, maximum itt-ott van kis felesleg.
Ez egészséges táplálkozás mellett edzéssel, sporttal nagyon jó alak lesz.
Az itt emlegetett 10 kilós fogyás után viszont alig lesz melled.
Nálam ez még bőven a duci kategória
Ha már leadtál 10 kg-t akkor az már nagyon jó, jó úton haladsz. Csak maradjon meg a kitartás :)
70kg
Es hajra!!;)
Eddig kiraly vagy!
Én szerintem azért 10 kg-ot nem kell fogynod.Egy 5-6 esetleg még lemehet rólad,de így sem vagy kövér,szerintem csinos vagy,a felsőtested nagyon vézna lenne -10 kg-mal.
Hány kg lehetsz most? Hááát,ha magamból indulok ki,én 60 kg vagyok a 170 cm-hez,s ha azt feltételezem,hogy Te is 170 cm vagy,akkor olyan 65-68 kg-nak tippellek.:)
Sztem sportolni kellene nagyon erősen
Nem súly baj van, hanem testzsír arány gond...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!