Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk (és lányok)! Szerintetek nagyon kövér vagyok? (KÉP! )
Eddig -10kg-nál tartok, kb. ennyit is szeretnék még fogyni.
170 cm magas vagyok. Hány kg-nak tippeltek? Ez már nagyon kövér? Nagyon elfogadhatatlan egy ilyen alak?
Képek:
Természetesen minden normális válaszra megy a zöld pacsi. Ha lehet, ne ócsároljatok!
(Ui.: A képeken a mobil, fej, háttér, ékszerek azért vannak kisatírozva, hogy véletlenül se ismerje fel senki.)
hát kövér nem vagy az biztos, de még formálhatsz az alakodon :) de most sincs vele semmi baj
én ne küldjek róla képet? :D
Nem olvastam vegig.
Nagyon messze vagy a kovertol. Mindenki, aki azt irta, hogy meg fogynod kell, csak erositi a testkep-zavarodat.
Csinos alakod van.
Ne higgy senkinek, aki azt mondja, hogy duci vagy.
Nem rossz, kicsit még talán tényleg fogyhatsz, max. 10 kilót, vagy kevesebbet.
Mennyi idős vagy egyébként?
kb 65 kg lehetsz
szerintem ez már egy jó alak, ha szeretnél fogyni, azt csakis önmagad miatt tedd meg
van ám nagy zavar a fejekben, hogy milyennek, hány kilónak kéne lennie egy "átlagos" nőnek.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!