Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk (és lányok)! Szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk (és lányok)! Szerintetek nagyon kövér vagyok? (KÉP! )

Figyelt kérdés

Eddig -10kg-nál tartok, kb. ennyit is szeretnék még fogyni.

170 cm magas vagyok. Hány kg-nak tippeltek? Ez már nagyon kövér? Nagyon elfogadhatatlan egy ilyen alak?

Képek:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Természetesen minden normális válaszra megy a zöld pacsi. Ha lehet, ne ócsároljatok!

(Ui.: A képeken a mobil, fej, háttér, ékszerek azért vannak kisatírozva, hogy véletlenül se ismerje fel senki.)

2015. máj. 6. 09:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/84 anonim ***** válasza:
100%

Én olyan 65 kg körülire tippellek, abból kiindulva, hogy nagyjából én is így néztem ki 65 kilósan, ugyanilyen magassággal.

10 kilót fogynod szerintem semmiképpen nem kell, max. 5-öt, de csak akkor fogyj, ha nem vagy megelégedve magaddal. Ha így tetszel magadnak, akkor ne foglalkozz másokkal

2015. máj. 7. 21:42
 32/84 anonim ***** válasza:
85%
Ez már nem a nagyon kövér és elfogadhatatlan kategória, de csak így tovább :) Sok sikert!
2015. máj. 8. 21:22
 33/84 anonim ***** válasza:
0%
olyan 120 kilos megtermett hizo
2015. máj. 8. 21:25
 34/84 anonim ***** válasza:
83%

Hallod te annyira borzalmasan kövér vagy, hogy olyant még sehol sem láttam...szerintem Guinness rekord a testsúlyod, a magasságodhoz képest ! :O

-_- elnehidd mert a végén még anorexiás akarnál lenni te is. Jó vagy ahogy vagy, nekem személy szerint nem jönnek be a csontos emberek. Nem kell fogynod, nem kell anorexiás test után sóvárogni, nem kell fogyókúrázni, egészséges életmódot kell élni, kis mozgás, kis vitamin, és ha a környezeted látja rajtad hogy te így fogadod el magad ahogy vagy, sokkal inkább kedvelni fognak.

Nem vagy kövér...

2015. máj. 8. 22:24
 35/84 anonim ***** válasza:
60%
Hű, elég kívánatos vagy!
2015. máj. 8. 23:04
 36/84 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem jó alakod van. 27/L
2015. máj. 10. 10:31
 37/84 anonim ***** válasza:
67%

Egyáltalán nem vagy kövér, jól nézel ki.

Előttem is mondták páran, hogy edzz is, attól feszesebb is leszel. :)

15F

2015. máj. 10. 10:40
 38/84 anonim ***** válasza:
56%
Én kb. így nézek ki 163 cm 68 kg-val szóval téged olyan 74-75 kg-nak saccolnálak. :) Egyébként nem vagy nagyon kövér. Gratulálok a fogyáshoz és sok sikert a további 10 kg-hoz! :)
2015. máj. 10. 10:42
 39/84 anonim válasza:
100%
Szerintem inkább sportolj, eddz!:) Ne fogyj le mások miatt!:D ha majd izmosodsz jo alakod lehet!:) amugy ugy 65-67kgnak nézlek.:D Priviben elküldenéd az igazi testsúlyod?:) Amugy ne súlyt, hanem méreteket nézz!:) az izomtól p. Nőhet a testtömeged. Ird be a keresőbe "BMI" és leírja milyen stádiumba tartozol.:) ha rámírsz szívesen segítek!:)
2015. máj. 10. 12:06
 40/84 anonim ***** válasza:
100%
szerintem elég ha fogysz még kb 5 kilót, de igazából a sport sokat segít, hogy formás és ne csak vékony legyél. tippet nem írok, mert nem tudom a magasságod és a képek alapján nem tudnám eldönteni.
2015. máj. 11. 17:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!