Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk (és lányok)! Szerintetek nagyon kövér vagyok? (KÉP! )
Eddig -10kg-nál tartok, kb. ennyit is szeretnék még fogyni.
170 cm magas vagyok. Hány kg-nak tippeltek? Ez már nagyon kövér? Nagyon elfogadhatatlan egy ilyen alak?
Képek:
Természetesen minden normális válaszra megy a zöld pacsi. Ha lehet, ne ócsároljatok!
(Ui.: A képeken a mobil, fej, háttér, ékszerek azért vannak kisatírozva, hogy véletlenül se ismerje fel senki.)
Én olyan 65 kg körülire tippellek, abból kiindulva, hogy nagyjából én is így néztem ki 65 kilósan, ugyanilyen magassággal.
10 kilót fogynod szerintem semmiképpen nem kell, max. 5-öt, de csak akkor fogyj, ha nem vagy megelégedve magaddal. Ha így tetszel magadnak, akkor ne foglalkozz másokkal
Hallod te annyira borzalmasan kövér vagy, hogy olyant még sehol sem láttam...szerintem Guinness rekord a testsúlyod, a magasságodhoz képest ! :O
-_- elnehidd mert a végén még anorexiás akarnál lenni te is. Jó vagy ahogy vagy, nekem személy szerint nem jönnek be a csontos emberek. Nem kell fogynod, nem kell anorexiás test után sóvárogni, nem kell fogyókúrázni, egészséges életmódot kell élni, kis mozgás, kis vitamin, és ha a környezeted látja rajtad hogy te így fogadod el magad ahogy vagy, sokkal inkább kedvelni fognak.
Nem vagy kövér...
Egyáltalán nem vagy kövér, jól nézel ki.
Előttem is mondták páran, hogy edzz is, attól feszesebb is leszel. :)
15F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!