Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk (és lányok)! Szerintetek nagyon kövér vagyok? (KÉP! )
Eddig -10kg-nál tartok, kb. ennyit is szeretnék még fogyni.
170 cm magas vagyok. Hány kg-nak tippeltek? Ez már nagyon kövér? Nagyon elfogadhatatlan egy ilyen alak?
Képek:
Természetesen minden normális válaszra megy a zöld pacsi. Ha lehet, ne ócsároljatok!
(Ui.: A képeken a mobil, fej, háttér, ékszerek azért vannak kisatírozva, hogy véletlenül se ismerje fel senki.)
Popsiról, combról és csípőről kéne átcsoportosítanod mellre a zsírt! :D
Olyan 68-at tippelnék!
De amúgy jó az irány szerintem is :D
Privátban érdekelne a tippem pontossága! ;)
29/F
68 kilónak tippellek, ha a legjobb testű srácoknak akarsz bejönni, akkor olyan 60 kilóra kellene fogynod.
De így is simán tetszhet a testalkatod is átlagos testalkatú srácoknak. Pl. 183cm/80kg-os nem túl izmos srácnak.
Atyaég. Ennél jobban nem is kéne már fogynod, csak ha azt akarod, hogy minden pasi dugjon veled... A komoly pasiknak már így is nagyon jó vagy. Ilyen barom egy társadalmat komolyan, ilyen alkattal már nyugodtan lehet szeretnie magát az embernek, de erőszakoljátok még ki belőle azt a -10 kg-ot, nehogy lehessen valamit is majd fogni rajta. XD
Szóval szerintem már csak rendszeres sportolásra van szükség, hogy fenntartsd ezt a súlyt plusz hogy a bőröd alkalmazkodjon az eddigi fogyáshoz, de már egyél egészségesen, eleget.
Körvér nem vagy, az biztos.
Ha elégedetlen vagy az alakoddal inkább formálódj. Sportolj, eddz, nagyon jót fog tenni. Jobban fogsz kinézni, mint ha agyonfogyasztanád magad.
Tudom, a pálcikaemberek divatosak, de ettől még nem csinosak. Bocsi mindenkitől. :)
nem vagy kövér, inkább csak duci, 70kg körülre tippelek.
de jó úton haladsz, csak a diéta mellett ne felejts el sportolni, alakot formálni sem :)
de mindenkinek más tetszik, valaki biztos rajong a mostani alkatodért is. szerintem egy -10 még simán mehet (persze csak ésszel a diétát) és akkor nagyon jó nő leszel! :)
aki szerint ha fogyna, csontkollekció lenne, én 172cm, 57kg vagyok, és nem vagyok se gebe, se csontos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!