Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk (és lányok)! Szerintetek nagyon kövér vagyok? (KÉP! )
Eddig -10kg-nál tartok, kb. ennyit is szeretnék még fogyni.
170 cm magas vagyok. Hány kg-nak tippeltek? Ez már nagyon kövér? Nagyon elfogadhatatlan egy ilyen alak?
Képek:
Természetesen minden normális válaszra megy a zöld pacsi. Ha lehet, ne ócsároljatok!
(Ui.: A képeken a mobil, fej, háttér, ékszerek azért vannak kisatírozva, hogy véletlenül se ismerje fel senki.)
Szia!
Nekem is hasonló alakom van, 115kg-ról fogytam 75-re. Én még nagyjából 8kg-t szeretnék leadni. A bőröm ,,csíkos" lett, de valamit valamiért.:')
Szerintem már egyáltalán nem vagy kövér és fogynod sem kell, inkább izmosodni, formálódni. Gratulálok az eddigi eredményedhez, sok sikert a továbbiakra! ;)
18L
Szerintem nem fogyj tovább! Ha mégis mindenáron szebb alakot akarsz, inkább sportolj többet.
És egy tipp az első kép alapján: figyelj a lordosisodra. :)
Itt egy kép, hogy miről egy beszélek. Ez egy plusz gerincgörbület, viszonylag sok embernek van amúgy. Ha picit behúzod a hasad és előrebillented a medencéd, helyesen fogsz állni. Így egyébként kisebbnek tűnik a hasad-feneked is, és - ami szerintem ezeknél százszor fontosabb - jobb tartást ad.
Nem vagy egyáltalán kövér. Sőt nagyon is jó tested van, ha én ismernélek (belül) akkor tuti rád hajtanék. Hidd el jó tested van.
20/F
Van egy kis fölösleged, ami ebben a korban ne gond, de ha szülsz egy gyereket, valószínűleg sokkal több marad rajtad, ha már eleve plusszal indulsz a terhességnek!
Szerintem kívánatos vagy, és nincs mást tenni, mint leadni a másik 10 kilót, és akkor meglátod hogy mennyire vagy elégedett! Mozogj sokat gyalogolj, kerékpározz! És enyhe diétával kiegészítve, (főleg este nem enni) nagy sikereket érhetsz el! Ráadásul nem terheled fölöslegesen a szervezeted!
Sok sikert! Na aggódj ezzel még nagyon szerethet valaki! :-)
baromi jól nézel ki!
Semmi felesleg nincs rajtad, egészséges, fiatal lány külsőd van! Nekem bejön, eléggé.
24/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!