Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy sokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy sokkal több férfi küzd párkapcsolati gondokkal, mint nő?

Figyelt kérdés
2015. márc. 13. 23:41
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/158 A kérdező kommentje:
Hát ha magában foglalja a rezsit is, akkor a másfél szobásat. :DD
2015. márc. 14. 13:06
 72/158 A kérdező kommentje:
De ezt a magabiztosság dolgot amúgy is egy hülyeségnek tartom...
2015. márc. 14. 13:07
 73/158 A kérdező kommentje:
Ismerkedésről beszélek, egy érzelem alapú párkapcsolathoz. Amit a felnőttek szoktak csinálni. Nem csajozásról, hogy magabiztos vagyok, meggyőző, meg menő... Könyörgöm... Ezen jussunk már túl...
2015. márc. 14. 13:08
 74/158 A kérdező kommentje:
Ja, amúgy rosszul mondtam, akkor a rózsadombit. :D
2015. márc. 14. 13:11
 75/158 anonim ***** válasza:
36%

"Ismerkedésről beszélek, egy érzelem alapú párkapcsolathoz. Amit a felnőttek szoktak csinálni. Nem csajozásról, hogy magabiztos vagyok, meggyőző, meg menő... Könyörgöm... Ezen jussunk már túl..."

Pontosan: egy felnőtt férfitől elvárható, hogy legyen magabiztos, és tudja a helyét a világban. Melyik nőnek kell egy félénk, zavarodott, tutyimutyi szerencsétlenség?

Ja és aki mondta ezt a külső dolgot: számít, de nem ez a legmeghatározóbb.

2015. márc. 14. 16:11
 76/158 anonim ***** válasza:
40%

Párkapcsolatnál is számít a férfi fellépése, ezen semmi éretlenség nincsen.

Egyébként nem vágom, mégis mi értelme van ennek a hőbörgésnek, kérdező. Mit gondolsz, valami összeesküvés miatt nem találsz nőt? Sok millió férfi talál nőt magának, a lehetőség tehát nyitva áll. Ha tényleg próbálkozol, akkor te nyilvánvalóan azért nem találsz, mert valamit rosszabbul csinálsz, illetve egyszerűen valami miatt kevésbé vagy vonzó, mint azok, akik találnak.

2015. márc. 14. 16:31
 77/158 anonim ***** válasza:
38%
Tehát nem születtél elég jóképűnek hozzá,magyarra lefordítva... Amúgy manapság csak ez számít a nőknek...
2015. márc. 14. 16:43
 78/158 anonim ***** válasza:
54%
Ha csak a külső számít, akkor miért van sok csúnya pasinak bnője? Vagy, miért vannak helyesebb srácok egyedül?
2015. márc. 14. 17:04
 79/158 A kérdező kommentje:
Sok a se teteje, se alja válasz, de egy konkrétumot még mindig nem kaptam. Az ilyen nyomorultságokkal pedig, hogy valamit rosszul csinálok, meg nem vagyok elég vonzó, ne is húzza az időmet senki. A mai nők közül is vannak, akik semmit sem csinálnak jól, sz*rul is néznek ki, még sincs problémájuk ilyen téren.
2015. márc. 14. 17:13
 80/158 A kérdező kommentje:
Még mindig azt próbálja itt nekem beadni mindenki, hogy azért jut egy nőre 20 pasi, mert a pasik nem elég magabiztosak...
2015. márc. 14. 17:15
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!