Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy sokkal több férfi küzd párkapcsolati gondokkal, mint nő?
Figyelt kérdés
2015. márc. 13. 23:41
31/158 A kérdező kommentje:
Ezt egyértelműen tudom.
2015. márc. 14. 00:24
32/158 A kérdező kommentje:
Elég csak ezt az oldalt nézni...
2015. márc. 14. 00:24
33/158 anonim válasza:
Ja, mert a kanos privátokat író egyénekre potenciális párjelöltként kellene tekinteni?
34/158 A kérdező kommentje:
Bármilyen másik oldalon is ez van.
2015. márc. 14. 00:26
35/158 anonim válasza:
Azért a net az nem teljesen a valóság. Itt azért kezdeményez rengeteg pasi, mert élőben nem mernek. A nők meg pontosan azért nem akarnak itt ismerkedni, mert igazi, tökös férfira vágynak, nem kanos idiótákra akik kínos privátokat írnak.
36/158 A kérdező kommentje:
Omg... Túlléphetnénk ezen az ultradedós ki kezdeményez/ki nem, ki magabiztos/ki nem dolgon? Vagy nyolcévesekkel beszélgetek?
2015. márc. 14. 00:38
37/158 A kérdező kommentje:
Komolyan azt akarjátok beadni, hogy azért jut egy nőre 200 pasi, mert 200-ból 1 pasi magabiztos és kezdeményező? ...
2015. márc. 14. 00:39
38/158 anonim válasza:
Nem jut minden nőre 200 pasi. Legalábbis rám biztos nem. :DDD
39/158 A kérdező kommentje:
Jó, egy kis túlzással éltem, de akkor is. Tény, hogy mindig van rengeteg udvarló.
2015. márc. 14. 00:43
40/158 anonim válasza:
Már akinek.
Nekem nem nagyon, mert nem nagyon vagyok eljárogatós, meg amúgy is van barátom, viszont ismerek olyat, aki nagyon csicsergős, szociális, és szeret kihasználni embereket, közvetlen velük, na neki tényleg van több 100. :) Szóval emberfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!