Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy sokkal több férfi küzd párkapcsolati gondokkal, mint nő?
Figyelt kérdés
2015. márc. 13. 23:41
41/158 A kérdező kommentje:
:DDD Hát persze, ha otthonülős vagy, akkor hogy lenne? De még így is van barátod... :D Erről beszéltem.
2015. márc. 14. 00:47
42/158 anonim válasza:
Igen, van barátom. Akárhogy is számolom, az 1, azaz EGY udvarló. :D Meg előtte elég sokáig nem volt kapcsolatom.
43/158 A kérdező kommentje:
Én meg olyan magabiztos vagyok, hogy már lassan görbítem a teret, bepróbálkoztam vagy 20000 csajnál, mégis nagyon nehezen jön össze bármi...
2015. márc. 14. 00:49
44/158 A kérdező kommentje:
És tisztában vagyok azzal, hogy csak azoknak a nőknek nincs 800 udvarlójuk, akik nem akarnak.
2015. márc. 14. 00:51
45/158 anonim válasza:
Tudnék én neked olyan nőket mutatni, hogy ha meglátnád a fejüket, még azt is megbánnád, hogy megszülettél. :D vajon nekik is annyi udvarlójuk van?
46/158 A kérdező kommentje:
Valamennyi biztos van. Nekem például marha keveset számít a kinézet.
2015. márc. 14. 00:53
47/158 A kérdező kommentje:
Inkább a belső értékek azok, amikből válság van manapság.
2015. márc. 14. 00:54
49/158 anonim válasza:
Én úgy tudtam, hogy Mo.-n a nők vannak többen. Persze ez korosztályonként változhat.
50/158 A kérdező kommentje:
Hát ha kiszedné a szemöldökét, fogat mosna, és kinyomná a pattanását, akkor simán.
2015. márc. 14. 00:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!