Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy sokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy sokkal több férfi küzd párkapcsolati gondokkal, mint nő?

Figyelt kérdés
2015. márc. 13. 23:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/158 anonim ***** válasza:
25%
Nem az a gond, hogy "férfitöbblet" van, ez elenyésző a gyakorlatban. Hanem az, hogy a pasinak kell kezdeményezni.
2015. márc. 13. 23:58
 12/158 A kérdező kommentje:
a 8-assal viszont egyet értek, saját tapasztalataim alapján is. És pont amiatt nagyon flegmák, mert jut rájuk vagy 200 pasi, tehát nincs szükségük normálisan viselkedni. Ha totál nehezen nyílnak meg, oda sem figyelnek, bunkók, totál nem veszik komolyan az egészet, stb., akkor semmi gond, úgyis lesz majd másik...
2015. márc. 14. 00:01
 13/158 anonim ***** válasza:
90%
De ezt sosem értettem,nem is fogom tudom jól...Mi az hogy kell? és miért pont a férfinak? Ha a nőnek megtetszik valaki,akkor ő is pontosan ugyanúgy odamehet ahhoz a valakihez,mint fordítva.Nincsen rá semmilyen szabály,sem törvény.Szóval ez akkora butaság,de komolyan...
2015. márc. 14. 00:02
 14/158 MolotovPunk ***** válasza:

Az utolsónak van részben némi igazsága.

(A férfinak kell kezdeményezni általában.)Viszont az is igaz,hogy 2015-öt írunk és manapság előfordul,hogy a lánynak kell kezdeményeznie.

Életem során már többször előfordult,hogy csaj próbált kezdeményezni,mert tetszettem neki.

Az persze a másik dolog,hogy simán mertem kommunikálni vele,mert nem vagyok egy ijedős srác. :D

2015. márc. 14. 00:04
 15/158 A kérdező kommentje:
Hagyjuk ezt a ki kezdeményez marhaságot... Semmi köze nincs a témához. Vagy 20000 csajnál kezdeményeztem már, tudom, hogy miről beszélek.
2015. márc. 14. 00:06
 16/158 MolotovPunk ***** válasza:
59%
A félénk beijedős srácok,viszont tényleg hátrányban vannak...
 17/158 anonim ***** válasza:
54%
Bárki bármit mond, egy önérzetes nő nem fog kezdeményezni senkinél. (Sajnos ritka a kivétel.)
 18/158 anonim ***** válasza:
60%

A föntebb említettekhez hozzátenném, hogy egy nő átlagban sokkal hamarabb túlteszi magát egy férfin, mint egy férfi egy nőn. Ezek miatt is szenved több férfi.

A grafikont meg meg se nézem, mert pontosan tudom, hogy sok ezer fővel többen vagyunk férfiak ebben a korosztályban. Eleve a nők a legjobbakkal jönnek össze, a hozzám hasonlók meg pontosan tisztában vannak a szerényke képességeikkel, hogy a nőknél tök esélytelenek, így meg aztán még reménytelenebb a dolog.

Engem személy szerint nem túlzottan érdekel ez az egész, mert én magyar nővel (igen, azaz MAGYAR NŐVEL) egészen biztos, hogy nem kezdek semmit. Nők terén nyugat felé szeretnék orientálódni.

2015. márc. 14. 00:07
 19/158 anonim ***** válasza:

Ja és a hatos válaszolónak nagyon is igaza van,egy lány lehet bármilyen csendes,visszahúzódó,szótlan,buta bármi igazából.Akkor is lesz párja... Pont tudok erre egy példát,angol tanfolyamon van egy lány,aki alig beszél valamennyit,de még nálam is kevesebbet,pedig én se vagyok egy szószátyár.Minden embert kb. utál maga körül,csak zavarják az emberek,és utál beszélgetni "idegenekkel",mert minek...

Mégis van párja,már több hónapja.És 19 éves...

Nekem meg soha nem is volt barátnőm,már nem is lesz úgy néz ki.Kicsit csendesebb,visszahúzódóbb fajta srác vagyok ezt elismerem,de ha próbálkoztam is csak megalázásokat,kinevetéseket kaptam mindig.Szóval értelmét sem látom már ennek az egésznek...

23/F

2015. márc. 14. 00:09
 20/158 A kérdező kommentje:
Én nem tudtam erről az adatról, egyébként én is így vagyok vele, mint a 18-as. Nem akarok tenni azért, hogy legyen barátnőm. Azt akarom, hogy azért kezdjenek el szeretni, aki vagyok. És elegem van ebből az 1 nőre jut 200 pasi felállásból, ahonnan csak az jön ki jól, aki manipulálja a nőket.
2015. márc. 14. 00:10
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!