Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy sokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy sokkal több férfi küzd párkapcsolati gondokkal, mint nő?

Figyelt kérdés
2015. márc. 13. 23:41
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/158 A kérdező kommentje:
Csak azért nem tartom az itteni válaszolók egy bizonyos részét idiótáknak, mert tudom, hogy a véleményüket nagyban befolyásolja az a parasztbutítás, amit a PUA-ban hallanak.
2015. márc. 14. 17:58
 92/158 anonim ***** válasza:
61%
Gyerekek, nektek valami elképesztő zavar van a fejetekben. De higgyetek csak nyugodtan abban, hogy egy nőre 200 férfi jut (azaz a 20 és 30 közti 1,4 millió magyar megoszlása: 7000 nő vs 1393000 férfi), meg hogy a párkapcsolati problémák miatt szűkölő kartárs, aki saját elmondása szerint 20000-ből egy nőt sem tudott összeszedni, és a jelek szerint fogalma sincs az egó és a magabiztosság közti különbségről, valami eszméletlenül magabiztos a nőkkel.
2015. márc. 14. 18:01
 93/158 A kérdező kommentje:
A számokban direkt túloztam, de ez a jelenség akkor is fennáll, ezt nem is érdemes vitatni.
2015. márc. 14. 18:03
 94/158 A kérdező kommentje:
Az, hogy én milyen vagyok, meg teljesen mindegy, mert az átlag problémájáról kérdeztem.
2015. márc. 14. 18:04
 95/158 A kérdező kommentje:
De mindegy, itt már mindenki az én személyemet fogja kritizálni, azt már most látom.
2015. márc. 14. 18:05
 96/158 anonim ***** válasza:
61%
Ja fennáll a jelenség. 20-29 között pontosan 627 ezer férfira jut 602 ezer nő. Másképp szólva 63 férfira jut 60 nő. Azaz 100 férfiból 5-re nem jut nő, 95-re meg jut.
2015. márc. 14. 18:54
 97/158 anonim ***** válasza:
38%
Hát te ritka nagy gyökér vagy komolyan. Most mit vársz? Nem ismerlek bmeg, nem tudom hogyan csajozol, de tuti hogy szarul, azért nincs nőd. Csomó pasi meg százasával szedi fel őket, érdekes ők nem jönnek ide rinyálni.
2015. márc. 14. 19:11
 98/158 anonim ***** válasza:
44%

" Úgyhogy amelyik ribi azt meri itt írni, hogy neki nem elsődleges szempont a külső alapján történő szelektálás, az egy hazug kurvа."

Azt persze észre nem vennéd, hogy igaziból a kérdező HAZUDTA azt, hogy neki nem számít a külső. :)

Mindenkinek számít valamennyire, és ez így van rendjén.

Ja, és állítsd le magad, minősíthetetlen a stílusod, remélem mielőbb bannolnak innen!

2015. márc. 14. 19:21
 99/158 anonim ***** válasza:
17%

Szerintem nem igaz mivel nem is lehet igaz. Pláne, hogy a párválasztásnál nem ritkán korosztályok között is van átjárás. A X korosztály egy kis részének a párja már Y korosztályba tartozik. Közel sem biztos, hogy a vizsgált sávban van.

És van erről hiteles KSH adat is ami bármi szinte alátámasztaná a kérdést?

Egészséges társadalomban amúgy is kicsivel több nő van úgy összességében, egyszerűen képtelenség, hogy több férfinak legyen. Amúgy PÁRkapcsolat. Amelyikben ha az egyiknek gondja van akkor a másiknak is lesz :DDD Pont annyi férfinak van párkapcsolati gondja mint nőnek, mivel egymással van gondjuk és egy kapcsolatban élnek :D Akárhogy nézem ez nem stimmel.

Aki meg tuti középvezető eszement humorral és mégsem talál nőt az nem lehet, hogy meleg és ez csak duma? :DDDDDDDDDD

Ez az egész légből kapott általánosítások tömkelege amivel magyarázzák sokan miért nem képesek elérni, hogy legyen egy normális párkapcsolatot és az egész világ kompletten hibás benne, egy valaki nem ők. Pedig az igazság az, hogy ők a hibásak és nem a világ.

2015. márc. 14. 19:38
 100/158 A kérdező kommentje:
Úgy látom, itt már mindenki csak ugyanazt tudja szajkózni, amit eddig mondtak az emberek, és amit már egyesével 5x megcáfoltam. Hiába, vannak, akik egy bizonyos szint fölé nem tudnak jutni.
2015. márc. 14. 19:43
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!