Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy sokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy sokkal több férfi küzd párkapcsolati gondokkal, mint nő?

Figyelt kérdés
2015. márc. 13. 23:41
 111/158 anonim ***** válasza:
109: Valószínű én azért fogok örökre egyedül maradni, hiszen egy nő sem lenne hajlandó olyan alacsonyra rakni a mércét. Csak az bánt, hogy ennek csak a külsőhöz van köze. Nem tehetek róla, hogy alacsony vagyok és olyan ocsmány az arcom, hogy csak hányingert tudok kiváltani a lányokból.
2015. márc. 14. 20:22
 112/158 anonim ***** válasza:
52%

#102: Nagyon szép, igazságos a kommunizmus is, mindenki egyenlő, aha. Meg 95 nőre jut 100 hapsi, nagyon szép száraz elmélet, tankönyvbeillő. Amellett viszont mindenki elmegy, hogy amíg a férfiak a nők jelentős részével el tudna képzelni párkapcsolatot, addig a nők a férfiak csak igen kis részével. A férfiak ezen kis része pedig orrba-szájba hülyíthet-szédíthet egyszerre akár több nőt is. Megteheti, mert egzisztencia megvan, külső adottság megvan. Ezen kívül azok is próbálkoznak, akiknek valamelyik hiányzik, de a kellő határozottsággal azért még rendelkeznek.

Erre érti a kérdező kicsit sarkítva, hogy minden nőre 200 férfi jut. Bagatell példa az egyedülálló pultoslány esete, akivel naponta minimum 200 férfi beszél, abból 50 férfi flörtöl, abból 20 férfi konkrétan randira hívja őket. Természetesen ezek a férfiak ugyanúgy másnál is próbát tesznek, hiszen egyedülálló lévén miért ne tehetnék. A következő egyedülálló lánynál is szintén eljátssza ezt 200 férfi, és a következőnél is. Valamelyik lánynál csak öten próbálkoznak naponta, valamelyiknél ötszázan. Tehát amíg egy férfinak naponta maximum 3-4 nőre van energiája "fűzni" őket, ugyanennyi idő alatt egy nőt akár több százan is "fűzhetnek". Nem tudom, mit nem értetek ezen. :D

2015. márc. 14. 20:27
 113/158 anonim ***** válasza:
38%
112 na végre vki jól leírta hogy mi a problematika xd
2015. márc. 14. 20:31
 114/158 anonim ***** válasza:
54%
112, és mi a francot akarsz ezzel mondani? Egyesek azért maradnak egyedül, mert nem elég vonzóak a menőbb hímekhez képest. Ezt leírtam már kb 80 hozzászólással ezelőtt. Így működik a világ b#szod, majmoknál van, hogy egy hím dugja az összes nőstényt, az összes többi meg nézi. Welcome to the real world my friend!
2015. márc. 14. 21:01
 115/158 anonim ***** válasza:
48%

Kérdező, azt meg verd ki a fejedből, hogy érzelmi alapú, meg szerelem meg f..szom tudja. Te em gondolod komolyan. Vagy ha igen, akkor a PUA helyett muller petit olvasol.

Szerelembol mentel oda '2000" nohoz? Baromira nem erzelmi alapon fog elindulni egy kapcsolat /amit nem is tudhatsz, mert kapcsolatod sem volt/

Egyebkent meg van par feminista csaj /az is lehet h nem feministak is/, akik ugy viselkednek ilyen szituacioban, ahogy a ferfiak . Ezek a lanyok nem feltetlenul vonzok sot. Viszont majdnem mindíg eredmenyt ernek el /ugyanis a pasik szeretik a konnyu szexet/ Azaz ramozdulnak egy pasira, DE kizarolag olyanokra, akik kulsore tetszik nekik.

Ezt is szamold bele az egyebkent netto hulyeseg kerdesedbe. Ugyanis ez nem szociologiai problema. Nem jelenség. Ez a te egyeni problemad. /teszem hozza, hogy a flortoles nem csajozas manapsag, a pultoslany pedig hivatalbol flortol, hogy legyen vendeg, ezt a vendeg is tudja/

Szoval azon tul hogy hulye vagy, Akadekoskodhatnal kevesebbet is, meg felohetnel a csipkerozsika almot alvo kislany korbol. Senki nem fog 'csak úgy' szimpatizalni veled.

Itt pl 10 perc alatt ellenszenves lettel mindenkinek. A magabiztossag, meg a pokhendiseg nem ugyanaz. Plane ha a pokhendiseg mogott nincsen okossag, csak eroltetettseg.

2015. márc. 14. 21:12
 116/158 anonim ***** válasza:
#114: Sorry, a #96-osnak akartam címezni, csak közvetlen utána pont a te hozzászólásodat olvastam. A majmos példáddal is teljesen egyetértek.
2015. márc. 14. 21:13
 117/158 A kérdező kommentje:

115#

Mondom, erről felesleges elkezdeni vitatkozni, mert te, meg a klónjaid (,akik még szép, hogy ellenszenvesnek tartanak, az lenne a nyugtalanító, ha nem annak tartanának), marhára azt hiszitek, hogy tudjátok, hogy én hogy állok a dolgokhoz. A nyomorúságos felfogásodat ne próbáld meg rám erőltetni légyszíves, mert szánalomérzeten kívül nem kelt bennem különösebb élményt. A hülyeségről annyit, hogy felfoghattad volna, hogy én máshogy állok hozzá, mint te, de úgy látom te és a klónjaid képességei már túlságosan igénybe vannak véve ehhez a művelethez. Szóval fizess a PUA-nak pénzt, hogy megtanítson csajozni. Az a te szinted, ez meg az enyém. Amúgy nem tudom honnan vetted, hogy nem volt még kapcsolatom, na látod ebben is hülye vagy. Amúgy meg egy szóval sem említettem, hogy a nők vannak többen vagy ilyesmi, ezért tettem fel a kérdést. De fröcsögő, primitív, proli majmok ítélkezésén kívül, még marhára nem kaptam egy normális választ sem.

2015. márc. 14. 21:31
 118/158 anonim ***** válasza:
65%

Onnan vettem, h leirtad te orult, hogy 2000 bol nulla eredmenyt ertel el.

Hulyegyerek nem akarok itt a sajat eredmenyeimmel dobalozni, de 7 eves kapcsolatom IS volt. Felteszel egy kerdest, majd lehulyezed a valaszolokat, aztan ha meglepodnek, neked all feljebb.

A kerdes baromsag, mert erre nincsen adat. Sot, ha barmilyen ceg keszitene felmerest, bariomira nem lepodnek meg, ha tobbsegeben nok allitanak, hogy parkapcsolati gondjaik vannak.

Te b..meg, mert nincsen csajod, egybol levontad azt a kovetkeztetest, hogy letezik olyan tarsadalmi jelenseg, ami magyarazza, hogy nincsen.DE ez nem egy tarsadalmi problema. Szimplan egy idiota vagy.

Ha arrol teszel fel kerdest, hogy a hajlektalanok kozott miert van otszor tobb ferfi, akkor egy letezo probremaral dumalunk. Na az olyan jelenseg, amin lehet lamentalni.

2015. márc. 14. 21:41
 119/158 A kérdező kommentje:
Úristen, az ilyeneket, mint te le kéne csukni, olyan hülye vagy. Teljesen vállalhatatlan a színvonalad. Szégyen, hogy létezel. Mindent, amit írsz, már ezerszer megmagyaráztam vagy 60 kommenttel előbb. Te még mindig itt vagy, és hozod a bunkó formád. Az a baj, hogy túl hülye vagy, hogy magadba nézz, de túl magabiztos, hogy másokat lehordj. Már az vicc, hogy még mindig vannak emberek, akik azért írnak ide, hogy jól beszóljanak. De ha egyszer túl IDIÓTA vagy, hogy ezt FELFOGD, akkor nem tudok rajtad segíteni.
2015. márc. 14. 21:47
 120/158 anonim ***** válasza:
61%
Azert szoltam be, mert TE folyamatosan beszologatsz a johiszemu valaszoloknak. Egyebkent tegnap feltettel egy masik kerdest is, ott is ugyenezt csinaltad...szedd mar ossze magad pajtas. Menj el sorozni, epp indulok en is.
2015. márc. 14. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!