Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy sokkal több férfi küzd párkapcsolati gondokkal, mint nő?
Tudod én nem csajozásról, hanem párkapcsolatról beszélek. Ami szeretetre épül. A szeretet pont attól szeretet, hogy a másik embert elfogadják a hibáival együtt, és úgy is szeretik. Pont ez a lényege az egésznek. Tehát nekem nem kell semmilyennek lennem, olyannak kell lennem, amilyen vagyok.
Na persze ez már messze meghaladja ennek az oldalnak a színvonalát. :DDD
Kérdező, írod: "tehát nekem nem kell semmilyennek lennem".
Ja, mert szerinted a párkapcsolatban a vonzerő nem játszik szerepet? Nagyon utat tévesztettél valahol a sok önigazolás közepette. A párja az embert nem feltétel nélkül szereti. Olyan nincs, hogy te lehetsz bármilyen, téged akkor is szeretni fognak. Ezt egyébként abból is látni, hogy sok párkapcsolat felbomlik, ha a feltételek megváltoznak. Feltétel nélkül - normál esetben - az anyukád szeret.
#99: Dowd! [link]
"... míg az egyedülálló férfiak körében a házas családi állapotúak arányának csökkenése mellett emelkedett a nőtlenek, elváltak és özvegyek részaránya..."
Gyanítom, hogy az 1980-as és 1996-os adatok fejében manapság, 2015-ben meg sokkal rosszabb lehet a helyzet a férfiak rovására.
Aztán érdemes erre is rápillantani: "4. ábra Az egyedülállók megoszlása nemenként és korcsoportonként, 1996"
Aztán erre: "5. ábra Az egyedülállók aránya a megfelelő korú népességben nemenként, 1996"
Szívesen olvasnék 2015-ös adatokról, s mint azt írtam, manapság sokkal rosszabb lehet a helyzet a férfiak rovására.
Nincs sok kedvem írni már ebbe a rovatba, mert itt már lehordtak engem mindennek, én eddig senkiről nem írtam negatív véleményt.
Amit írtál, ahhoz annyit tudnék hozzáfűzni, hogy te így gondolod, én meg úgy. Két teljesen más világkép vagyunk, és ez így van a legnagyobb rendben.
102-es, ne zavarjon meg a kis logikádban az, hogy a dolgok egyáltalán nem úgy működnek, hogy 100 nőnek folyamatosan van csávója, 5 férfi pedig egész életében ott áll nő nélkül. Ha esetleg kimennél az utcára vagy felnéznél egy társkeresőre, látnád, hogy nők tízezrei vannak párkapcsolat nélkül. A létszámaránytalanság mindössze annyit jelent, hogy - ha az életkori határokon belül maradunk, ami egyébként szintén nincsen így - egy egész picivel kisebb választékból válogathatsz, mint egy nő.
Másrészt a legkevésbé vonzó férfiaknak és nőknek akkor sem lenne társa, ha 100 férfira pontosan 100 nő jutna, mert van a szint, aminél nem adja lejjebb az ember, hanem inkább egyedül marad.
109
Pont erről beszélek. A korosztályi átfedések miatt biztosan nem teljesülhet a feltétel, és főleg azért nem mert ez nem sima matematika, hogy van 100 almám, és 100 körtém akkor tuti minden almához lesz körtém. Mert a valóságban van kukacos, van poshadt, stb... is :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!