Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy sokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy sokkal több férfi küzd párkapcsolati gondokkal, mint nő?

Figyelt kérdés
2015. márc. 13. 23:41
 121/158 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem szólogattam be senkinek. Feltettem egy kérdést, elkezdtem vitatkozni az itteniekkel, erre mindenkiből előjött az agresszív ősparaszt, és elkezdett itt szapulni mindenki. Nem tehetek arról, ha vannak emberek, akik egyszerűen SZ*ROK.
2015. márc. 14. 22:12
 122/158 anonim ***** válasza:
61%
Hát az egyáltalán nem igaz, hogy nem szólogattál be senkinek. Kezdettől szórod itt szanaszéjjel az olyan jelzőket, mint "ultradedós", "marhaság", "nyolcévesekkel beszélgetek", nőkről a kezdetektől eszméletlen lenézéssel beszélsz, vádaskodsz a világ ellen, süt belőled a felsőbbrendségi tudat - ha viszont neked szól be bárki, vérig vagy sértődve, mint egy seggbeb#szott Disney-hercegnő.
2015. márc. 14. 22:29
 123/158 A kérdező kommentje:
Igen, mert nekem már az sem tetszik, amikor bennem kezdik el keresni a hibát, hogy én ilyen vagyok, meg olyan vagyok, biztos azért van problémám a nőkkel. Nincs nekem semmi bajom, a nőkkel sincs bajom, csak feltettem egy kérdést, ami után mindenki bennem kereste a hibát, meg hogy nyilván én elb*szok valamit. Nem tudott senki sem adni egyértelmű választ, hanem rám akart kenni mindenki mindent, különféle formákban. De ha nincs igazam már a kérdésben sem, én azt is elfogadom, csak annak sem ez lenne a módja.
2015. márc. 14. 22:40
 124/158 anonim ***** válasza:
44%
Jó akkor nem benned van a hiba. Te mindent jól csinálsz, csak az összes nő összeesküdött ellened és a vesztedet akarja. Faszk.alap.
2015. márc. 14. 23:08
 125/158 A kérdező kommentje:
:D Ez már a vicc kategória...
2015. márc. 14. 23:12
 126/158 A kérdező kommentje:
Saját magát alázza mindenki, aki itt gyalázkodik rajtam. Kár, hogy túl hülyék vagytok, hogy ezt megértsétek.
2015. márc. 14. 23:14
 127/158 A kérdező kommentje:
Nincs hozzám köze a kérdésnek, de persze ehhez már egy ultra magas IQ kell...
2015. márc. 14. 23:15
 128/158 anonim ***** válasza:
34%

Tényleg mindnen nő aljasz szemétláda és kur..!

Ez így van!

2015. márc. 14. 23:18
 129/158 anonim ***** válasza:
34%

Tényleg mindnen nő aljas szemétláda és kur..!

Ez így van!

2015. márc. 14. 23:18
 130/158 anonim ***** válasza:
61%
Az elején megmagyaráztuk magát a kérdést (magabiztosság hiánya stb). És aztán akkor jöttél te és előadtad, hogy mennyire magabiztos vagy, meg sok nőnél kezdeményeztél, mégse jött össze. Szóval akkor meg ne ezzel érvelj, mert a te általános problémád lehet hogy más, mint a többi férfié.
2015. márc. 14. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!