Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy sokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy sokkal több férfi küzd párkapcsolati gondokkal, mint nő?

Figyelt kérdés
2015. márc. 13. 23:41
 141/158 anonim ***** válasza:
79%

Elég rossz látni, hogy mennyi siránkozó ember van itt. Komolyan kéne egy olyan topik, amit csak az ilyen embereknek kéne fenntartani, a többi topikot meg szigorúan moderálni kéne hogy csak normális kulturális kérdéseket rakjanak fel, mert ami itt megy az szánalom.

Párkapcsolati gondokkal mindenki küzd szinte, akinek nincs senkije, mindkettő nemnél azért, mert nem talált számára viszonzott szerelmet és felesleges ezt nemekre osztani és jönni ezzel a több férfi van dumával, megjegyzem nagyon picivel több férfi van, tehát ez csak egy kifogás arra, hogy eddig nagyon férfiatlan volt.

Viszont, ha az itt levő embereket nézzük, mint feljebb írtam csak siránkozni tudnak, és nagyon férfiatlanok ezzel a mentalitással, hogy a nőket csak szidni tudják magukat meg áldozatnak állítják be ne várják el azt, hogy egyszer egy éppeszű nő őket fogja kiválasztani.

Én is küzdök párkapcsolati problémával én se találtam még olyan nőt, akivel kialakíthattam volna egy rendes párkapcsolatot néha rossz érzéssel fog el, de attól még nem siránkozok nem hordok le senkit, nem mutatom ki a felsőbbrendűségemet. Inkább fejlesztem magam tovább.

2015. márc. 15. 12:43
 142/158 A kérdező kommentje:
Fejleszd is magad, az a te világod. Hátha egyszer megütöd azt a szintet, hogy lehet barátnőd.
2015. márc. 15. 14:07
 143/158 A kérdező kommentje:
Valami lenyűgöző, hogy mennyire alantas létforma tört felszínre ez által a kérdés által. És még csak el sem tűnik!
2015. márc. 15. 14:09
 144/158 anonim ***** válasza:
48%
Mindenki "alantas létforma", aki nem járul hozzá az önigazolásodhoz, mi? És közben folyamatosan sírsz, hogy kritizálnak? Te felpuffasztott egójú szerencsétlen, és még csodálkozol, hogy nincsen nőd... Emberileg is visszataszítóak az ilyen felsőbbrendűségi komplexusban vergődő, agresszív figurák, mint te.
2015. márc. 15. 14:42
 145/158 A kérdező kommentje:
Feltettem egy kérdést, amire kaptam 75 hozzászólást. (ez már önmagában nem stimmel) Ezek 99-9%-a a személyem ellen irányult, pedig én egy olyan kérdést tettem fel, amiről én azt vélem, hogy egy jelenség Magyarországon. Tudod ezen kellene elgondolkodni. De mivel nektek ez nem megy, ezért inkább visszajáró ítélkezők vagytok ezen a topikon. Ezek vagytok ti. Amúgy meg ha visszaolvasod, és hozzáteszed, amit már 8x mondtam, hogy a számokkal túloztam, akkor rájössz, hogy semmi bajom a nőkkel és a kapcsolatommal a nőkkel. Azt is elmondtam 8x, gondoltam álnaívan, hátha először nem sikerül felfogni, hogy az sem biztos, hogy a kérdésben igazam van. De erre a válaszok szinte mind arról szóltak, hogy mekkora egy sz*r vagyok. Az a baj, hogy ez a beszélgetés már az elejétől meddő, mert ti nem veszitek észre azt, hogy mennyire gázak vagytok. A kérdésnek amúgy pont 0 köze van hozzám, ezt is elmondtam, az egy dolog, hogy mondtam pár személyes tapasztalatot is, persze aki olyan JELLEM, hogy csak azért ír ide, hogy jól megmondhassa, annak feleslegesen írok le bármit. Ez a baj veletek srácok, hogy vállalhatatlanok vagytok, és nektek ez fáj. De nyugodtan irkáljatok tovább ide, mert minden egyes írással csak mélyebbre süllyedtek. Mert az, hogy 75 válaszból 1% volt az, ami próbált valami normális értéket hozzáadni ehhez a "diskurzushoz", azért elég sokat elárul.
2015. márc. 15. 15:01
 146/158 anonim ***** válasza:
65%

Igen, csak miután 45_en leirták hogy rosszul véled, ez nem jelenség, toporzékolni kezdtél, meg szidalmazni másokat.Ezért lettél te a téma. A kérdésre ugyanis már megszületett a helyes válasz.

Fentebbinek, a srácnak nem felsőbbrendűségi komplexusa van, hanem kisebbrendűségi. Amit itt virít, azt duhből nyomja, mert azt érzi, hogy ALULMARAD, ezért megpróbál felülkerekedni.

Szóval szimplán egy futóbolondról dumálunk.

2015. márc. 15. 15:46
 147/158 A kérdező kommentje:
Jééézusom...
2015. márc. 15. 15:48
 148/158 anonim ***** válasza:
65%
Igen, ezért van az, 76 hszból 40 a tiéd
2015. márc. 15. 15:54
 149/158 anonim ***** válasza:
61%
Jah az is vicces, hogy minimum két nickről nyomod, de az is lehet háromról, és nagyon egyetértesz magaddal :-).
2015. márc. 15. 16:00
 150/158 anonim ***** válasza:
65%
Ha képtelen vagy fejleszteni magad nem akarsz változni, akkor nem lesz senkid ilyen mentalitással.
2015. márc. 15. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!