Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy sokkal több férfi küzd párkapcsolati gondokkal, mint nő?
Elég rossz látni, hogy mennyi siránkozó ember van itt. Komolyan kéne egy olyan topik, amit csak az ilyen embereknek kéne fenntartani, a többi topikot meg szigorúan moderálni kéne hogy csak normális kulturális kérdéseket rakjanak fel, mert ami itt megy az szánalom.
Párkapcsolati gondokkal mindenki küzd szinte, akinek nincs senkije, mindkettő nemnél azért, mert nem talált számára viszonzott szerelmet és felesleges ezt nemekre osztani és jönni ezzel a több férfi van dumával, megjegyzem nagyon picivel több férfi van, tehát ez csak egy kifogás arra, hogy eddig nagyon férfiatlan volt.
Viszont, ha az itt levő embereket nézzük, mint feljebb írtam csak siránkozni tudnak, és nagyon férfiatlanok ezzel a mentalitással, hogy a nőket csak szidni tudják magukat meg áldozatnak állítják be ne várják el azt, hogy egyszer egy éppeszű nő őket fogja kiválasztani.
Én is küzdök párkapcsolati problémával én se találtam még olyan nőt, akivel kialakíthattam volna egy rendes párkapcsolatot néha rossz érzéssel fog el, de attól még nem siránkozok nem hordok le senkit, nem mutatom ki a felsőbbrendűségemet. Inkább fejlesztem magam tovább.
Igen, csak miután 45_en leirták hogy rosszul véled, ez nem jelenség, toporzékolni kezdtél, meg szidalmazni másokat.Ezért lettél te a téma. A kérdésre ugyanis már megszületett a helyes válasz.
Fentebbinek, a srácnak nem felsőbbrendűségi komplexusa van, hanem kisebbrendűségi. Amit itt virít, azt duhből nyomja, mert azt érzi, hogy ALULMARAD, ezért megpróbál felülkerekedni.
Szóval szimplán egy futóbolondról dumálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!