Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz ha azért akarok apáca...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha azért akarok apáca lenni, mert úgyse lesz senkim?

Figyelt kérdés
Így legalább kevésbé szánalmas, mintha nem önszántamból választanám az örök szingliséget
2014. dec. 17. 18:26
 81/94 anonim ***** válasza:
Képet akarok.
2014. dec. 18. 19:29
 82/94 A kérdező kommentje:
Minek?
2014. dec. 18. 19:30
 83/94 anonim ***** válasza:
Szerinted? Mi van, ha tévesen látod magad rondának? Amúgy meg nagyon sok nő van, aki férfias külsejű, kb. baltaképű, mégis van faszija, lehet, hogy te meg nem is vagy ilyen, csak úgy gondolod.
2014. dec. 18. 19:33
 84/94 anonim ***** válasza:

A nagy orr sosem zavart, sőt van akinek jól áll. Az aszimmetrikus arc lehet zavaró, de ismerek olyan lányt, akinek feltűnően aszimmetrikus az arca, mégis volt pasija. Sőt, elárulom, hogy én sem zárkóztam volna el előle. Egyébként nem mindegy, milyen fokú az aszimmetria. Mindenki aszimmetrikus, csak a mértéke változó. Lehet, hogy amit te észreveszel, az másnak fel sem tűnik.

OK, elhiszem, nem vagy gyönyörű, de ne hidd, hogy akkor senkinek nem fogsz kelleni. EGY embernek kell, hogy megfelelj, és ha ő is megfelel neked, az már elég lehet.

2014. dec. 18. 19:35
 85/94 A kérdező kommentje:
#83 Ha neked küldök képet és teszem azt, véletlenül nem látsz csúnyának attól engem még ugyanúgy kiröhögnek. Ezért kérdeztem, hogy minek.
2014. dec. 18. 19:54
 86/94 anonim ***** válasza:
És eggyel több ember lesz, aki nem röhög ki. Mondtam már, ne azokra figyelj, akik kiröhögnek.
2014. dec. 18. 20:15
 87/94 anonim ***** válasza:

64. válaszoló vagyok. Ne haragudj, hogy megbántottalak. Nem állt szándékomban.

Rám is mondták már, hogy csúnya vagyok. De én hiszem, hogy mindenkinek megvan a párja. Az más kérdés, hogy nem talál rá :( Tudom milyen nehéz a helyzeted. De nem reménytelen. Csak nagyon kevés az esély a sikerre. Azt mondjuk mondtad, hogy próbálsz ismerkedni. Ez jó. Én csak azért írtam azt, mert úgy gondolom, hogy itt is kellene ismerkedned. Mondjuk jobban átgondolva, ez tényleg nem a legjobb hely. De hátha...

2014. dec. 18. 20:25
 88/94 A kérdező kommentje:

#86 Vagy eggyel több aki kiröhög.

#87 Semmi baj, nem bántottál meg

2014. dec. 18. 20:34
 89/94 anonim ***** válasza:
Nem röhögnélek ki, akármilyen is vagy.
2014. dec. 18. 20:39
 90/94 A kérdező kommentje:
#89 Remélem nem haragszol, ha azt mondom, én ebben nem bízok.. De a legjobban úgy tudnám leírni a külsőmet, mint Rudolf Péter nőnek öltözve, csak ő nőiesebb nő lenne mint amilyen én vagyok
2014. dec. 18. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!