Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha azért akarok apáca lenni, mert úgyse lesz senkim?
A nagy orr sosem zavart, sőt van akinek jól áll. Az aszimmetrikus arc lehet zavaró, de ismerek olyan lányt, akinek feltűnően aszimmetrikus az arca, mégis volt pasija. Sőt, elárulom, hogy én sem zárkóztam volna el előle. Egyébként nem mindegy, milyen fokú az aszimmetria. Mindenki aszimmetrikus, csak a mértéke változó. Lehet, hogy amit te észreveszel, az másnak fel sem tűnik.
OK, elhiszem, nem vagy gyönyörű, de ne hidd, hogy akkor senkinek nem fogsz kelleni. EGY embernek kell, hogy megfelelj, és ha ő is megfelel neked, az már elég lehet.
64. válaszoló vagyok. Ne haragudj, hogy megbántottalak. Nem állt szándékomban.
Rám is mondták már, hogy csúnya vagyok. De én hiszem, hogy mindenkinek megvan a párja. Az más kérdés, hogy nem talál rá :( Tudom milyen nehéz a helyzeted. De nem reménytelen. Csak nagyon kevés az esély a sikerre. Azt mondjuk mondtad, hogy próbálsz ismerkedni. Ez jó. Én csak azért írtam azt, mert úgy gondolom, hogy itt is kellene ismerkedned. Mondjuk jobban átgondolva, ez tényleg nem a legjobb hely. De hátha...
#86 Vagy eggyel több aki kiröhög.
#87 Semmi baj, nem bántottál meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!