Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz ha azért akarok apáca...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha azért akarok apáca lenni, mert úgyse lesz senkim?

Figyelt kérdés
Így legalább kevésbé szánalmas, mintha nem önszántamból választanám az örök szingliséget
2014. dec. 17. 18:26
 11/94 anonim ***** válasza:
3%
Az a fiatal nő, aki a mai világban nem képes egy normális hapsit összeszedni, szerintem nagyon gáz. Mégis mit teszel azért, hogy párkapcsolatod legyen? Gondolom semmit, csak ülsz otthon és rinyálsz. Iszonyatosan könnyű párt találnotok. Csak ki kell menni emberek közé, és néha kinyitni a pici szádat.
2014. dec. 17. 18:37
 12/94 anonim ***** válasza:
71%
Az apáca sem rossz, de én inkább őrült macskás néni szeretnék lenni. :)
2014. dec. 17. 18:38
 13/94 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, ha apáca akarsz lenni, ne azért legyél, mert nincs senkid. Én egy csomó olyan papot ismerek, aki nem elhivatottságból lett pap, hanem mert nem tudott másból megélni (gondolom, nem értett semmihez), vagy elmenekült a házasságkötés elől stb. Én az ilyeneket tudnám vízbe fojtani, mert még hazudoznak is, hogy megvilágosodnak, miközben nyilvánvaló, hogy nem elhivatottak, hiszen ha azok lennének, akkor legalább törekednének mindannak a betartására, amit hirdetnek. Az ilyenre nem lehet felnézni, mert szánalmas. Ha ezt választod, akkor azért tedd, mert hiszel benne, máskülönben olyan leszel, mint az ájtatosságot, erkölcsösséget prédikáló, közben meg alkoholista, perselypénzt lopó és nőket k.félgető papok (tisztelet a kivételnek).
2014. dec. 17. 18:42
 14/94 A kérdező kommentje:

#12 Ha szerinted ez így megy akkor a nagy büdös anyádat azt. Rusnya nő senkinek se kell, ez az igazság. Pedig én imádok emberek közé járni, és beszélni is, szóval senki nem vetheti a szememre, hogy nem nyitok senki felé.

#13 Ja, erre én is gondoltam :D De így is mindenki azzal jön, hogy mikor lesz már valakim, ha apáca lennék meg leszállnának rólam

2014. dec. 17. 18:43
 15/94 anonim ***** válasza:
58%
Tudjuk, hogy sok pasi úgy működik hogy mindegy milyen csak legyen rajta lyuk, de egyesek (biztos meglepő) többet szeretnének, nem csak használt tárgy lenni amit ha megunnak a hímek, kidobnak. Mellesleg abba sem árt belegondolni, hogy ha valaki komolyan eljut eddig a pontig, az nem csak a saját hibája, hanem több kudarcélménye van, amik miatt nyilván elhagyta a hite, hogy egyszer talál valakit akinek nem csak dugásra kell. De mondjátok csak továbbra, hogy a nőknek könnyű párt találni, főleg ha egy nem túl szép egyedről van szó (persze dugásra sokaknak jó lenne).
2014. dec. 17. 18:44
 16/94 anonim ***** válasza:
55%
Csak igent kell mondani valakinek a sok jelentkező közül. Nagyon nehéz! :)
2014. dec. 17. 18:45
 17/94 anonim ***** válasza:
59%
A rusnya férfiak meg még inkább nem kellenek senkinek. Menj fel a badoora, a rusnya nők 10/6-ra 10/5-re vannak pontozva, míg a rusnya férfiak 10/1-re 10/2-re. Sokkal nagyobb előnyben vagy azzal, hogy nő vagy. Simán lehet párkapcsolatod.
2014. dec. 17. 18:48
 18/94 A kérdező kommentje:
#16 Kivehetted volna a kommentemből de mindegy: RONDA VAGYOK!! Márpedig akárki akármit mond, csúnya ember nem kell senkinek. Szóval hány jelentkezőről is beszélünk?
2014. dec. 17. 18:48
 19/94 anonim ***** válasza:
25%
Elfogadható külső+értékes belső=barátnőnek kell. Ez lenne az egyenlet, egyszerűbb, mint bármely matek, a nőnemű tanulók mégsem képesek megérteni és addig javítóvizsgáznak belőle, míg "öregdiákként érettségiznek."
2014. dec. 17. 18:49
 20/94 anonim ***** válasza:
És ha bebeszéled magadnak, hogy ronda vagy?
2014. dec. 17. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!